Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Tonciu și Emil Rengle nu s-au înțeles deloc bine, în cadrul competiției Survivor România. Într-una dintre edițiile emisiunii de la Pro TV, dansatorul a spus că are râs de vrăjitoare și că îl sperie, iar acesta este doar un exemplu. Bruneta nu l-a avut nici ea la suflet și a făcut afirmații dure despre acesta, chiar și după eliminarea ei din concurs. 

Emil Regle, moment de sinceritate în direct

Nici Robert Niță nu s-a lăsat mai prejos și și-a exprimat opinia despre Emil Rengle, cel care nu de puține ori a vorbit rău despre colegii lui la testimoniale. Toți cei care au fost eliminați din competiție și au ajuns în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță l-au descris pe dansator ca fiind „un îmbârligător”, lucru care nu i-a picat deloc bine acestuia.

Invitat la rândul lui în platoul emisiunii respective, Emil Rengle și-a dat și el cu părerea în special despre Andreea Tonciu și despre Robert Niță. Despre fostul fotbalist, el a menționat că a stat mai mult pe bancă decât a participat la jocuri, iar despre fosta asistentă TV a spus aproape același lucru, adăugând faptul că era leșinată în cea mai mare parte a timpului.

Mai mult de atât, Rengle s-a ales și cu o mulțime de comentarii răutăcioase din partea internauților care l-a criticat pentru atitudinea sa, iar el avut și de această dată ceva de zis în apărarea. Pe Instagram, le-a mărturisit urmăritorilor că este simplu om și că fiecare om greșește în viață, dar cel mai important este că și-a învățat lecția.

”Am un respect pentru oamenii cu care am suferit cot la cut. Robert Niță nu a făcut parte din Survivor. El a stat pe bancă. Eu am strategizat pentru că nu eram cel mai bun traseu Revenind la Andreea, este un alt personaj care nu a făcut parte din Survivor. A stat mai mult leșinată. Nu a jucat”, a declarat Emil Rengle, la Pro Tv.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.