Emil Rengle a fost eliminat, acum doar câteva zile, din cadrul emisiunii Surivivor România. Dansatorul nu le-a câștigat simpatia celor de acasă, din cauza conflictelor pe care le-a avut cu colegii lui, dar și din cauza declarațiilor pe care le făcea la testimoniale, iar în felul acesta nu a obținut nici susținere din partea lor. 

Emil Rengle, invitat în platoul emisiunii „La Măruță”

Imediat după revenirea în țară, acesta a fost invitat în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV și a vorbit despre conflictele pe care le-a avut cu foștii lui colegi. Emil Rengle a precizat că pentru el Survivor este un șoc și că își asumă tot ceea ce a zis și tot ceea ce a făcut, deși acțiunile sale nu au fost privite prea bine de către telespectatori.

Tot dansatorul a spus că acesta este felul în care el și-a dorit să se bucure de această experiență, nu de strategii și nu crede că ar putea fi acuzat că a spus pe la spatele Faimoșilor ceea ce nu a spus pe față, pentru că el îi bârfea atât la testimoniale, cât și în tabără.

„Acest pas mă crește. Înțeleg strategia care se află în spate. Pentru mine Survivor este un joc. Eu îmi asum tot ceea ce am zis și am făcut, chiar dacă aceste lucruri au părut niște îmbârligături. Cu faptul că am fost fals, aici nu este vorba de strategii. Este felul în care eu mi-am dorit să trăiesc experiența Survivor.

Nu cred că pot să fiu acuzat de faptul că am spus pe la spatele lor ceea ce nu am spus și pe față. Cred că sunt foarte mulți oameni neasumați în echipa Faimoșilor. Eu îi bârfeam și la testimonial, și față-n față.”, a declarat Emil Rengle, la Pro TV.

În plus, fostul concurentul de la Survivor România a spus la Pro TV că a slăbit 10 kilograme și că dacă ar fi continuat să mai piardă câteva kilograme, l-ar fi luat vântul în Republica Dominicană.

„Am slăbit peste 10 kg în 2 luni. Mă lua vântul dacă mai slăbeam. A fost experiență pe care am trăit-o foarte real, asumat. Noi trăim acolo 24 din 24 și vorbim tot felul de lucruri. Iar eu sunt genul care-mi place să deschid orice subiect, să-l discutăm și să mergem mai departe.”, a mai spus fostul Faimos.

Citeste si:
„Se caută angajați, ofer recompensă”. Lucrătorii unei fabrici din...
„Se caută angajați, ofer...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.