Denisa Filcea a decis să dea și ea o mână de ajutor refugiaților din Ucraina care au trecut granița țări nostre, în special copiilor orfani. Partenera de viață a lui Flick a făcut un gest pe care nu l-a mai făcut niciodată în viața ei, dar pe care îl consideră potrivit pentru vremurile în care trăim și are încredere că în felul acesta va strânge mulți bani pentru ucraineni.

Cum și-a propus să ajute soția lui Flick refugiații

Ei bine, Denisa Filcea a luat decizia de a-și vinde haine, lucru pe care nu l-a mai făcut niciodată în viața sa. Face acest gest, pentru a sări în ajutorul copiilor orfani care au ajuns în România, în urma războiului care a început în urmă cu 12 zile în Ucraina și din cauza căruia viețile mai multor oameni au fost distruse.

Sute de oameni au murit, iar infrastructura mai multor orașe a fost și ea distrusă, bombele cad zilnic în cele mai mari orașe din țară, iar civilii sunt uciși de soldații ruși, în timp ce încearcă să fugă din calea armelor. Aceasta este imaginea terorii din Ucraina, în fața căreia Denisa Filcea nu a putut să stea cu mâinile în sân. Vedeta va începe vânzarea hainelor miercuri, pe contul ei de Instagram, iar toți banii pe care îi va strânge vor merge către copiii ucraineni orfani care au ajuns în România.


”Am luat decizia de a-mi vinde hainele, un lucru pe care nu l-am mai făcut niciodată până acum. Acum îmi doresc foarte mult să ajut copiii orfani care au ajuns în România în urma conflictului armat dintre Ucraina și Rusia. Așa că, eu am luat decizia de a-mi vinde o parte din haine, pe care, dacă doriți, le puteți achiziționa sub prețul lor real, iar banii vor fi donați pentru a aduce zâmbetul pe buze și speranță în sufletul copiilor care, deși nu au copiii, ne au pe noi. Am ales cu mare grijă hainele și accesorile, unele ediție limitată, astfel încât să vă placă și să strângem cât mai mulți bani. Majoritatea au etichetă, sunt și unele pe care le-am purtat o dată sau de două ori. Vânzarea va începe miercuri, pe pagina mea de Instagram. Va avea loc pe categorii, în mai multe zile. Într-o zi vor fi accesoriile, apoi hainele elegante, hainele sport și așa mai departe”, a mărturisit Denisa Filcea, în mediul online.

Citeste si:
Rușii sunt îngroziți de cum arată podul Kerci din Crimeea: „Este...
Rușii sunt îngroziți de cum...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Martie 2022 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.