Dan Negru și-a amintit, în urma izbucnirii războiului din Ucraina, despre momentul în care i-a avut pe ruși și pe ucraineni invitați să lupte în cadrul emisiunii pe care o modera, în urmă cu mai mulți ani. Aceștia s-au comportat la “Jocuri fără limite” ca și cum s-ar fi aflat într-un război.

Dan Negru și-a amintit de “Jocuri fără limite”

Situția actuală din Ucraina este una care pe cei mai mulți dintre români nu îi lasă indiferenți. În timp ce unii ucraineni au reușit să fugă din calea războiului în țările vecine, alții încă luptă cu toate armele pentru țara în care s-au născut și au crescut, dar și pentru libertatea întregii lumi. Soldații ucraineni, dar și civilii sunt motivați să câștige și nu lasă garda jos, astfel că Ucraina rezistă deja de nouă zile în fața unei armate despre care credeau că este cu mult mai puternică de atât.

Dan Negru urmărește și el cu atenție tot ceea ce se spune la știri sau ce apare pe rețelele sociale, iar recent și-a amintit de un episod pe care nu a avut cum să nu îl impărtășească și cu persoanele care îl urmăresc pe rețelele sociale. Este vorba despre lupta ucrainenilor și a rușilor din cadrul emisiunii “Jocuri fără limite” pe care el o modera acum mai multă vreme și care se difuza în România, Ucraina, Rusia și Italia.

“Am prezentat, acu’ vreo 20 de ani, una din puținele confruntări in divertismentul TV european dintre Ucraina și Rusia. (video mai jos). Am prezentat atunci ‘Jeux sans Frontiers’ filmat in Saint-Tropez și transmis simultan de tv din Ucraina, Rusia, Italia și România. Ei cu Svetlana Horkina și alți campioni, noi cu Raducioiu, Duckadam, Doina Melinte și restul elitei sportive. M-a speriat atunci agresivitatea cu care luptau rușii si ucrainenii. Noi și italienii eram relaxați. Rușii și ucrainenii se înțelegeau vorbind rusește așa cum noi ne ințelegeam la vorbă cu italienii. Jocurile simple, haioase ei le trăiau cu intensitatea unui război! Atunci-acu’20 de ani-a fost prima dată când m-am simțit bine că sunt european, apropiat de Italia sau Franța și departe de Rusia, Cecenia, Ucraina, Belarus și care or mai fi...E adevărat, pe finalul jocurilor, rușii si ucrainenii s-au mai îmblânzi descoperind vinul franțuzesc. Pentru că așa cum prietenia nu e statornică, nici duşmănia nu e durabilă…”, a povestit Dan Negru, pe Instagram.

Citeste si:
Ada Galeș a trăit experiența vieții sale în America Express. Ce...
Ada Galeș a trăit experiența...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.