Au trecut nouă zile de la izbucnirea războiului din Ucraina, când trupele armate ruse au atacat cele mai mari și importante orașe ale țării cu scopul de a le distruge și de a le cuceri, omorând cu sânge rece și civilii care fie încercau să se apere, fie își doreau să scape din calea armelor și a bombelor.

Ce a hotărât Vlăduța Lupău

Alarmele sună zilnic în multe regiuni din Ucraina, iar oamenii sunt îngroziți de ceea ce se petrece, dar cu toate acestea încearcă să își păstreze calmul, să își ridice moralul și să își apere țara așa cum știu ei mai bine. Mulți au decis să fugă din calea nenorocirii care s-a abătut asupra lor, iar români au reușit să demonstreze din nou că sunt empatici și că au suflet bun, fiind lăudați în întreaga lume pentru ajutorul oferit vecinilor.

Vedetele noastre au ajutat și ele așa cum au putut, iar unele dintre ele au decis să dea dovadă de solidaritate prin gesturi mărunte, care aparent nu au însemnătate. Ei bine, Vlăduța Lupău a luat o decizie pe care spera să nu fie nevoită să o ia și care i-a făcut zâmbetul de față să dispară. Zilele acestea, frumoasa artistă ar fi trebuit să lanseze câteva piese vesele așa cum și-a obișnuit fanii, dar a preferat să mai aștepte, fiind conștientă că nu este deloc momentul potrivit pentru asta.

„Sunt și eu foarte supărată că nu pot să lansez piesa, pentru că asta e meseria mea și întotdeauna înainte de ziua mea lansam o piesă. Ei bine, s-a stricat tradiția. Astea-s vremurile, nu avem ce face. Însă, am o piesă de vreo doi ani, foarte frumoasă, superbă. O să mă chinui să o filmez în acest weekend, ca săptămâna viitoare să o lansez pe aceea, care nu e de petrecere.”, a povestit vedeta, pe Instagram.

Una dintre melodii ar fi fost lansată în mod normal pe data de 8 martie, de ziua sa de naștere. Având în vedere situația grea prin care trecem, cântăreața a preferat să renunțe la lansarea ei, cel puțin momentan.

„Am decis, piesa ‘ Fetelor’ nu o mai lansăm acum. Versurile acestei piese sunt prea vesele și de petrecere pentru vremurile pe care le trăim și nu vreau să nu ne putem bucura de acest cântec așa cum ar trebui.”, a mai zis Vlăduța Lupău.

Citeste si:
Șeful Statului Major al Apărării, despre introducerea serviciului...
Șeful Statului Major al...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Martie 2022 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.