Vlăduța Lupău este genul acela de femeie care are mereu zâmbetul pe buze și care, pe de altă parte, pare a fi foarte calmă, dar în realitate lucrurile nu stau deloc așa. Despre acest aspect, dar și despre multe altele a vorbit chiar cântăreața de muzică populată într-un interviu pe care l-a acordat recent. 

 

Vlăduța Lupău, interviu sincer

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară de la noi din țară și aproape că nu există petrecere la care să nu se asculte piesele sale. Vedeta nu poate decât să se bucure de faptul că melodiile ei au prins atât de bine la public și că a reușit prin intermediul acestora nu doar să rupă topurile muzicale de la noi, ci și să aibă zeci de concerte atât în România, cât și peste hotare.

Ceea ce foarte puține persoane știu despre ea este faptul că artista nu este deloc atât de calmă pe cât vrea să pară, ci mai degrabă se enervează destul de ușor, mai ales înaintea unor evenimente importante, când lucrurile nu se întâmplă exact în felul în care ea își dorește.

„Am și eu nervii mei. Mi-e ciudă când nu se întâmplă cum vreau eu. Când mă duc la cântări mă enervez dacă nu se întâmplă pe ceas. Dacă nu suntem oameni de cuvânt, mă enervez”, a declarat Vlăduța Lupău, la Kanal D.

Mai mult de atât, vedeta a spus că marele secret în orice este să îți placă de tine și să nu mai încerci tot timpul să îți cauți defecte în orice, iar ea urmează această rețetă care funcționează perfect și care îi dă mai multă încredere în ea.

„Secretul e să-ți placă de tine. De ce să îți tot cauți defecte? Tu dacă te uiți la mine, te uiți și din stânga și din dreapta. Nu e ca pe Instagram”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Februarie 2022 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.