Andreea Marin a oferit ajutor celor aflați în nevoie ori de câte ori aceasta a avut ocazia și nu a putut sta cu mâinile în sân nici în contextul războiului din Ucraina. Vedeta a mers personal la vama Siret, unde a filmat și un material, pentru a le prezenta oamenilor situația exact așa cum este ea, la fața locului.

Andreea Marin a sărit în ajutor

Ultima săptămână este cea mai grea din viața ucrainenilor. În timp ce unii au fost nevoiți sau au decis să rămână pentru a-și apăra țara, alții au fugit unde au văzut cu ochii din calea războiului. În ultimele ore, mii de ucraineni au trecut granițele țării noastre cu lacrimi în ochi, fiind surprinși de modul în care sunt primiți de români. Cei mai mulți dintre ei nu au de gând să rămână, ci doar se îndreaptă către familiile care locuiesc în alte țări sau la prietenii care s-au oferit să îi ajute când au cea mai mare nevoie de asta.

Andreea Marin a demonstrat din nou că este o femeie cu un suflet mare și ca Ambasador Național UNICEF a mers personal în vama Siret, pentru a ajuta atât cât poate ea mamele și copiii care au ajuns în țara noastră, în urma atacurilor armate din Ucraina și care speră să se termine totul și să se întoarcă acasă.

Vedeta a povestit care este situația și a menționat că oamenii care ajung la punctele de trecere sunt înfrigurați, înfometați și cuprinși de teamă.

"Sunt cuprinşi de teamă, după ce au auzit în mod repetat zgomot de arme grele, au inima frântă după ce au fost forţaţi să-şi vadă părinţii despărţiţi şi să părăsească tărâmul copilăriei, lumea lor de până acum, pentru a străbate un drum care nu duce nicăieri pentru ei. Sosesc la hotarele noastre înfriguraţi, le e foame, simt atâta nesiguranţă şi teamă. Mă aflu azi la una dintre graniţele noastre alături de echipa UNICEF şi tot acest amalgam de sentimente e foarte greu de dus într-un suflet de mamă", a transmis Andreea, potrivit wowbiz.ro.

Mamă fiind, Andreea Marin chiar nu a putut privi de la distanță situația de la graniță, ci a vrut să se implice, să fie în mijlocul evenimentelor. Sunt momente în care emoțiile pun stăpânire pe ea și rămâne fără cuvinte, dar încearcă pe posibil să fie puternică.

Citeste si:
Peste 5,2 milioane de ucraineni și-au părăsit țara de la începutul...
Peste 5,2 milioane de...

„O zi în care mama din mine nu a putut fi detaşată în limite rezonabile, ca un jurnalist cu 30 de ani de meserie în spate, de subiectul fiecărui interviu. Prea mult de dus. Prea greu. Impresionant şi cutremurător, totodată. Fiecare fotografie este o poveste în sine. Pe rând, în zilele ce vin, vi le voi spune pe toate. Emoţia puternică spune însă multe, şi fără cuvinte", a mai spus vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.