Săptămâna aceasta nu a fost deloc una bună pentru echipa Faimoșilor. Aceștia au pierdut fiecare joc în parte, iar drept consecință aceștia au fost nevoiți să se nominalizeze, iar unul dintre ei a plecat acasă. Este vorba despre Emil Rengle, cel pe care oamenii de acasă au ajuns să îl cunoască așa cum este el cu adevărat și pe care nu au vrut să îl susțină.

Laura Giurcanu, cuvinte dure despre Emil Rengle

În ultimele zile, sute de comentarii negative au fost date la adresa lui Emil Rengle. Chiar și o parte dintre cei care se considerau fanii lui și-au format o altă opinie despre el și nu au vrut să îl voteze. Alții au pariat pe faptul că dacă va ajunge să fie nominalizat pentru eliminare, el va fi garantat și cel eliminat.

Nu doar telespectatorii au avut cuvinte dure la adresa dansatorului, care în urmă cu două ediții le-a povesitit tuturor drama pe care a trăit-o pe vremea când era un copil și care cumva explică de ce anume are acest comportament.

O falsitate ca la Emil nu am am văzut în viața mea. Prietenia este oficial încheiată (..) Emil a mințit și a manipulat fiecare persoană din tabăra asta. Am foarte multe exemple. (..) Emil ești printre cei mai răi oameni pe care i-am cunoscut.”, a spus Laura Giurcanu, la Survivor.

Ei bine, la început, se înțelegea extrem de bine cu Laura Giurcanu și toată lumea ar fi zis că vor fi prieteni buni în continuare chiar și după terminarea emisiunii, dar blondina a fost prima care a ținut să își exprime opinia dură despre coegul ei. Faimoasa l-a descris ca fiind cel mai rău om pe care l-a cunoscut și a mai precizat că este un om fals, care a mințit și a manipulat fiecare persoană din tabăra lor.

Este doar o altă influenceriță care ar vinde oricând minciuni”, a spus dansatorul în apărarea lui.

Tj Miles a avut și el ceva de zis despre colegul lui, care l-a scurt timp a și fost eliminat din emisiunea de la Pro TV.

Mă simt ca ai profitat de mine, în favoarea ta. Ai călcat pe cadavre ca să ajungi oriunde în competiția asta. (..) Emil nu are două fețe, are trei fețe. Face asta pentru că nu e așa bun pe traseu și nici psihic.”, a menționat TJ.

Citeste si:
„Se caută angajați, ofer recompensă”. Lucrătorii unei fabrici din...
„Se caută angajați, ofer...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Martie 2022 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.