Gigi Becali nu a privit din fața micilor ecrane care este situația în Ucraina sau la granițele țării noastre, ci a mers la punctele de frontieră pentru a le da o mână de ajutor celor aflați la nevoie. Latifundiarul din Pipera este dispus să dea oricât e nevoie, doar pentru ca ucraineni să nu mai sufere, să aibă un loc în care să doarmă șu ceva de pus pe masă.

Gigi Becali, ajutor pentru refugiați

Gigi Becali a luat, de asemenea, legătura cu Lucian Bode, fiind dispus să ajute cu oricât este nevoia pentru a opri suferința oamenilor nevinovați cărora le-au fost distruse viețile peste noapte. Unii au plecat din Ucraina de teama războiului, iar între timp locuințele le-au fost distruse și nu mai au un loc pe care să-l numească „acasă” și nici unde să se întoarcă.

Pe rețelele sociale, oamenii susțin acțiunile lui Gigi Becali și îl laudă într-un număr impresionant pentru tot ceea ce face, spre deosebire de alți români care au bani și care nu sunt capabili să întindă o mână de ajutor așa cum o face el.

"Cel mai important e că am vorbit cu ministrul de Interne și mi-a zis că, la ora asta, au totul sub control. Mi-a zis că o să apeleze la mine, dacă va fi nevoie.

Mi-a dat și un site unde să anunț disponibilitatea noastră. Când va fi nevoie, mă va contacta. Să dea Domnul să nu fie nevoie să mă contacteze. Autocarele sunt acolo. Autocarul, care o duce pe Steaua (n.r. FCSB), este acolo.

Am avut reacții de la mulți prieteni, care ziceau că vor și ei să cazeze cinci oameni, alții vor să cazeze 10 persoane. Ei credeau că eu îi centralizez pe refugiați. Au fost care au spus că vor să aducă și ei mâncare la oameni”, a declarat Gigi Becali, pentru antena3.ro.

Mai mult de atât, Gigi Becali a spus că nu îl judecă pe Vladimir Putin pentru ceea ce a făcut, dar îl condamnă pentru faptul că a adus moarte pe Pământ, iar cel care îl va judeca este chiar Dumnezeu.

„Eu nu îl pot judeca pe Putin, dar îi condamn cu tărie acțiunile. A produs moarte pe Pământ, iar Dumnezeu o să îl judece.Sunt unii oameni în istorie care sunt comparați cu Irod. Acest om Irod a omorât 21.000 de prunci. Așa sunt unii oameni în lume, iar Putin a ales să omoare oameni. Este unul dintre acei oameni răi, iar din păcate acum nu mai poate să fie controlat.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Nu știu când se va opri și ce are de gând să facă. Nu mi s-a cerut ajutorul la refugiați, dar dacă o să mi se ceară telefonul meu este deschis”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.