Ediția de seara trecută a emisiunii Survivor nu s-a terminat deloc bine pentru tabăra Faimoșilor. Aceștia nu doar că au pierdut jocul pentru recompensă în fața rivalilor, care au avut ocazia de a se bucura de o masă pe cinste, așa cum doar în România au mai avut.

Otilia Bilionera, eliminată din competiție

După ce echipa roșie nu a reușit să obțină recompensa pusă la bătaie, a mai avut parte de încă o surpriză neplăcută în cadrul consiliul pentru nominalizarea celor care vor petrece zilele următoare în exil, care nu vor putea să participe la jocuri și care, de asemenea, vor mânca doar în cazul în care își vor primi porția din partea colegilor.

Ei bine, din echipa Faimoșilor cel care a obținut cel mai bun timp în cadrul jocului a fost Tj Miles. Acesta l-a ales pe Cătălin Zmărăndescu să plece pe insula exilului, fiind de părere că este cea mai bună alegere pentu echipa lor. De cealaltă parte, Ionuț Popa a considerat că Doru este cel care merită să treacă prin așa ceva.

Între timp, medicii au decis că Otilia Bilionera nu mai este capabilă să participe la jocuri, din cauza problemelor de sănătate și că mult mai bine ar fi pentru ea, dacă ar merge să se trateze acasă, în țara noastră. Pentru vedetă nu a fost nicio surpriză, pentru că era conștientă de starea ei de sănătate, dar colegilor ei nu le-a venit să creadă.

„Mă așteptam, în ultima săptămână știam ce am pățit și știam ce necesită recuperarea mea. sunt emoționată, cuvintele sunt de prisos. Într-un fel sunt bucuroasă că pot să mă duc acasă, să mă recuperez. De când sunt aici mă gândeam la ce voi mânca după ce plec de aici. Dim păcate, pentru mine urmează luni de regim alimentar aici. Sunt destul de supărată pentru că voi părăsi competiția, pe Faimoși care, timp de 2 luni mi-au fost ca o familie. Pentru mine, sănătatea este cea mai importantă. Am trecut prin niște operații și am învățat să îmi pun sănătatea mai presus. Asta este”, a declarat Otilia, după eliminarea sa din concurs.

”Mă bucur că am reușit să aduc puncte, că le-am gătit. Plec un om mai puternic, am învățat o lecție. Plec un om mai empatic, acum știu să iau decizii. Vreau să fac mai multe acte de caritate și voi petrece mai mult timp cu familia mea. Mi-a lipsit enorm.”, a mai spus fosta Faimoasă.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Februarie 2022 - 08 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.