Lumea în care trăim este un motiv de îngrijorare și pentru Gina Pistol, care a devenit mamă în urmă cu aproximativ un an. Partenera de viață a lui Smiley a povestit, într-un interviu pe care l-a acordat recent că are anumite temeri când vine vorba de fiica sa, încă dinainte de nașterea micuței. 

Gina Pistol, despre cele mai temeri

Venirea pe lume a lui Josephine a fost unul dintre cele mai frumoase lucruri care i s-a putut întâmpla Ginei Pistoil. Frumoasa prezentatoare își dorea enorm să devină mamă și s-a chinuit din greu să rămână însărcinată, chiar dacă medicii nu îi dădeau prea multe șanse de a-și îndeplini visul. Deși lucrurile nu păreau în favoarea ei, în doar câteva zile copilul va împlini un an.

Moderatoarea de la Antena 1 a recunoscut că își face griji pentu Josephine, încă dinainte de a se naște. Vedeta a ținut să tragă un semnal de alarmă asupra faptului că lumea în care trăim nu mai seamănă deloc cu lumea pe care o știa ea și se poate întâmpla orice.

''Îmi fac griji pentru copilul nostru de dinainte să se fi născut.Vorbeam cu Andrei ( n.r. Smiley) despre copii, stăteam așa și ne gândeam pe ce lume aducem un copil. Pentru că lumea în care trăim, din păcate, nu mai este lumea pe care o știam eu. Nu mai știu în ce interviu am fost întrebată care este cea mai mare teamă a mea și am spus: "Mi-e teamă să nu mă trezesc într-o zi și lumea pe care o știam eu să nu mai fie la fel". Și uite că trăiesc teama'', a declarat Gina Pistol, pentru Antena Stars.

Nu de puține ori, fanii au vrut să afle de la Smiley și de la partenera sa de viață dacă s-au gândit la aducerea pe lume a celui de-al doilea copil. Artistul nu a evitat să răspundă la această întrebare.

„N-aș putea să spun. Asta e întrebarea frecventă, aparent pe care mi-o pun și eu mie: Când îi facem un frățior lui Josephine? N-aș putea să răspund la asta, șefa de proiect este aici, care așa…”, a spus Smiley într-un podcast, conform spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Februarie 2022 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.