De aproape un an, Smiley a devenit tată și deși el nu se implică atât de tare precum Gina Pistol în creșterea fiicei lor, viața lui s-a schimbat în totalitate. Îi place rolul de tată, dar a recunoscut că partenera lui de viață este cea care depune cel mai mare efort, mai ales că încă o alăptează pe Jospehine.

Smiley se descurcă de minune în rolul de tătic

După câteva luni bune în care Gina Pistol a stat aproape numai în casă pentru a se ocupa de creșterea copilului pe care l-a adus pe lume în luna martie a anului trecut, vedeta a simțit nevoia de o vacanță, dar nu a lăsat-o inima să o lase pe cea mică acasă. Așa că și-a luat copilul și iubitul și a plecat cât mai departe de România.

Smiley a spus cu zâmbetul pe buze că nu a fost atât de ușor să o ia pe micuță cu ei peste tot, dar nici atât de rău pe cât s-ar fi așteptat înainte de a pleca. A văzut copii care au reacționat mult mai rău în timpul primului lor zbor cu avionul.

Invitat în cadrul podscast-ului lui Mihai Bobonete, cântărețul a primit și întrebarea: „Când îi veți face un frățior lui Josephine”, iar răspunsul său nu a întârziat să apară. Acesta a mărturisit că sunt mulți oameni care au aceeași curiozitate, dar nu are un răspuns clar.

„N-aș putea să spun. Asta e întrebarea frecventă, aparent pe care mi-o pun și eu mie: Când îi facem un frățior lui Josephine? N-aș putea să răspund la asta, șefa de proiect este aici, care așa…”, a spus Smiley, în podcast-ul moderat de Mihai Bobonete

Smiley a recunoscut și că partenera lui de viață se ocupă mai mult de cea mică, dar încearcă și el să se implice atât de tare pe cât poate în creșterea copilului. Mai mult de atât, a spus și că Gina Pistol s-a apucat serios de slăbit și mai are foarte puțin până va ajunge la greutatea dorită.

„Mă mai trezesc și eu. În multe situații dorm lemn și nu aud nimic. Acum o să înceapă înțărcarea. Gina încă alăptează. E drept că Gina se trezește mult mai des. I-am zis că are o armă în plus față de mine. Eu pot să mă chinui să o legăn, nimic. Încă îi fac baie cu teamă, că eu nu sunt foarte îndemânatic. Mă descurc la schimbatul scutecului. Acum am început diversificarea. Mă străduiesc să fiu în viața fiicei mele cât de pot de mult. Îmi place jobul ăsta de tată. A slăbit Gina, chiar a slăbit. Acum e pe ultima sută de metri ca să ajungă la forma care a consacrat-o”, a mai povestit Smiley.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.