Situația creată de războiul din Ucraina este una care nu îi lasă indiferenți pe români noștri, care sunt alături de semenii lor așa cum știu ei mai bine. Mii de oameni au transmis, în ultimele ore, că sunt pregătiți să primească refugiați, iar printre aceștia se află și Dragoș Dolănescu. 

Dragoș Dolănescu vrea să dea o mână de ajutor

Dragoș Dolănescu vrea să îi ajute atât cât poate el pe oamenii care au fugit din calea dezastrului trecând granița țării noastre. În urmă cu scurt timp, acesta a făcut un anuț pe care speră să îl vadă cât mai multe persoane, astfel încât scopul lui să fie îndeplinit. Deși se află la mii de kilometri depărtare de România, el nu poate fi indiferent legat de ceea se petrece.

Fiul lui Ion Dolănescu deține o vilă în Sinaia, pe care își dorește să o pună la dispoziție celor care vin din Ucraina și care nu au adăpost. Dragoș Dolănescu s-a luptat multă vreme în instanță pentru casa respectivă, mai apoi a vrut să o vândă, iar acum crede că oamenii care au fugit îngroziți din calea războiului au cea mai mare nevoie de ea.

La punctele de frontieră din nordul țării au ajuns deja mii de oameni, care aju nevoie de ajutor și pe care români sunt pregătiți să îi adăpostească și care speră că în curând se vor putea întoarce acasă.

“Aștept refugiații de război din Ucraina, la vila din Sinaia! Le pun la dispoziție casa moștenită de la tatăl meu, pentru acești oameni. Tata m-a învățat să fiu solidar cu oamenii, la nevoie. Sunt multe camere acolo, chiar dacă nu a mai locuit nimeni de multă vreme, sunt sigur că îi va ajuta pe cei care au nevoie de cazare. Suntem un popor creștin și ar trebui să ajutăm.”, a declarat Dragoș Dolănescu, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Februarie 2022 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.