Radu Itu continuă seria dezvăluirilor despre experiența Survivor România. Fostul concurent al emisiunii de la Pro TV a recunoscut că a avut parte de o experiență grea, pentru care credea că este pregătit, dar care i-a pus capac. Cel mai probabil, dacă nu ar fi suferit acea accidentare, acesta ar fi rezistat tot mai mult în concurs și, cine știe, poate ar fi avut o șansă la marele premiu. 

Radu Itu, despre foștii colegi de la Survivor

Radu Itu a încercat să aibă o relație bună cu toată lumea, să dea tot ceea ce avea el mai bun pe traseu și să își depășească limitele. Fostul Faimos și-a făcut și câțiva prieteni în cadrul acestui concurs și speră că se va înțelege la fel de bine cu aceștia și după eliminarea lor din competiție, dar are și câteva persoane pe listă cu care crede că nu va mai vorbi niciodată.

Fostul concurent a ajuns în Consiliul de eliminare, după ce colegii lui l-au ales să plece din concurs, din cauza accidentării pe care a suferit-o. Chiar dacă din punct de vedere fizic nu i-a fost deloc bine, crede că a fost una dintre cele mai tari experiențe din viața sa, din care a reușit să învețe foarte multe lucruri.

“Experiența Survivor a fost cea mai tare. Am învățat foarte multe lucruri, am legat prietenii și mai mari cu câțiva dintre cei de acolo. A fost cel mai mare și mai greu show la care am participat, până la acest moment.”, a declarat Radu Itu, pentru click.ro.

În clipa de față, acesta nu ar mai participa la un concurs asemănător cu Surivivor, dar poate că în viitor se va considera pregătit pentru un reality-show de genul acesta. Mulți dintre admiratorii lui au fost curioși să afle care au fost primele lucruri pe care Radu Itu le-a făcut după ce s-a întors acasă, iar el nu i-a ținut în suspans și a vorbit și despre aceste aspecte.

“Imediat ce am părăsit show-ul, m-am băgat într-un duș și cred că am consumat un tub de șampon în păr și pe corp. Iar apoi am mâncat… 3 zile. De fapt, încă mănânc!“, a mai povestit fostul Faimos.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Februarie 2022 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.