Radu Itu s-a întors în urmă cu câteva zile din Republica Dominicană și chiar dacă nu a fost o experiență de lungă durată, fostul Faimos și-a făcut amintiri alături de colegii lui pe care mai mult ca sigur nu le va uita niciodată. Gândul cu care a participat la această emisiune a fost acela de a se bucura de experiență la maximum, dorind să de tot ceea ce avea mai bun pe traseu. 

Radu Itu, despre experiența Survivor

Din nefericire și în cazul lui ca și în cazul altor foști concurenți de la Survivor, faptul că s-a accidentat nu l-a ajutat deloc. În ultimele două săptămâni de concurs, acesta nu a mai putut intra pe traseu și implicit să aducă puncte pentru echipa lui. Fostului Faimos i-a părut extrem de rău pentru faptul că nu a putut lupta alături de colegii lui, dar cu toate acestea era nevoit să mănânce din proviziile câștigate de colegii lui, pentru a putea supraviețui.

Recent, acesta a oferit un interviu în care a povestit care au fost cele mai grele momente pe care le-a trăit acolo. Lui Radi Itu i-a fost cel mai greu în primele două-trei săptămâni, până când organismul i s-a acomadat cu tot ceea ce se petrecea. Mai mult de atât, toate gândurile pe care le avea și dorul de casă au cântărit și ele destul de greu.

”Cel mai dificil moment pe care l-am trăit în această competiție a fost în primele două-trei săptămâni, până s-au obișnuit organismul și mintea cu ceea ce presupune jocul, cu nemâncatul. Îmi făceam griji, aveam foarte multe gânduri în cap. Cred că aș putea sintetiza că nemâncatul și oamenii necunoscuți cu care am stat în tabără… au fost cele mai dificile aspecte. Cel mai greu mi s-a părut nemâncatul. Probele nu mi s-au părut dificile deloc, dar pe fond de stres, nemâncat și așa mai departe păreau că sunt foarte dificile”, a declarat Radu Itu, pentru ciao.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Februarie 2022 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.