Face Vlad Gherman ce face și atrage din nou toată atenția internauților asupra sa. Faptul că se afișează la fel de des în compania Cristinei Ciobănașu, fosta lui parteneră de viață, deși și-a făcut publică relația cu Oana Moșneagu îi neliniștește pe fanii actorului. Mulți dintre ei chiar nu s-au putut abține și i-au transmis în comentarii toate gândurile lor, nu tocmai bune.

Ce au avut de comentat internauții

Vlad Gherman pare că și-a găsit jumătatea, dar în același timp că nu se poate separa de trecut sau cel puțin asta au remarcat fanii în comentarii. Cei mai mulți dintre aceștia cred că actorul nu ar trebui să se se pozeze atât de des alături de fosta parteneră, ci mai degrabă ar trebui să le arate internauților mai multe imagini cu Oana Moșneagu, cea despre care se știe că este iubita lui.

Cel mai probabil, la fel ca și data trecută, acesta vrea să le arate oamenilor că el și Cristina Ciobănașu au rămas buni prieteni, doar că persoanele care îi urmăresc nu sunt de acord cu aceste lucruri, iar comentariile au fost pe măsură.

În ciuda a tot ceea ce afirmă gurile rele, se pare că Oana Moșneagu și Vlad Gherman se înțeleg de minune, se iubesc și au planuri de viitor, care implică inclusiv mutarea împreună.

„Ia mâna de pe Vlad”, „Înțeleg că lucrați împreună, vă salutați, dar mi se pare aiurea… prea multe poze împreună. E prea prezentă în viața ta când tu ești cu altcineva”, „Să începi o viață nouă cu fostul de mână”, „Mara unde este? L-ați lăsat singur pe Dunaev”, „Deja exagerezi cu Cristina. Păcat că Oana nu își dă seama că este doar un pansament… Este o fată extraordinară, chiar nu o meriți”, „Înțeleg că lucrați împreună, dar nimeni nu te obligă să postezi așa des cu Criss la story și pe pagină. Mi se pare puțin deplasat, mai ales că și Oana a fost prezentă la filmări”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Citeste si:
Cătălin Măruță, desființat de internauți pe Threads. Prezentatorul...
Cătălin Măruță, desființat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Februarie 2022 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.