Cătălin Zmărăndescu părea că nu are prea mare noroc în dragoste, mai ales că prima lui căsnicie nu a mers așa cum ar fi trebuit și a fost nevoit să divorțeze. Ei bine, la patru ani distanță de la tristul eveniment, concurentul de la Survivor România și-a găsit aleasa inimii cu care este împreună și astăzi.

 

Zmărăndescu, despre cererea în căsătorie

De când Cătălin Zmărăndescu a cunoscut-o pe Luiza, viața i s-a schimbat în totalitate și este recunoscător pentru toată dragostea pe care a primit-o din partea ei. Având în vedere că legătura dintre ei este una specială, luptătorul și-a dorit ca și cererea în căsătorie să fie făcută într-unul dintre cele mai importante momente din viața sa.

Ei bine, înainte de a intra în ringul de luptă, concurentul de la Survivor a vorbit cu antrenorul lui căruia i-a dat inelul de logodnă pe care îl pregătise pentru partenera sa și l-a rugat să i-l dea doar în cazul în care va câștiga. Bineînțeles că victoria a fost de partea sa, iar la final și-a îmbrățișat antrenorul și și-a cerut iubita de soție, primind un răspuns pozitiv din partea ei.

“Am stat și am căutat inele până mi-a venit rău, să găsesc un inel să-mi placă mie, să reprezinte exact ceea ce trebuie. Toate bune și frumoase, i-am dat inelul antrenorului meu principal și i-am zis: ‘Îmi dai inelul doar dacă câștig'”, a declarat Cătălin Zmărăndescu, pentru viva.ro.

A căutat pentru mult timp inelul potrivit, pentru că și-a dorit ca acesta să fie cel potrivit și să îi placă și lui.

“Am dat în el din toate puterile mele și mă gândeam la Dumnezeu: „Doamne, nu mă lăsa să cedez. M-a chemat antrenorul, l-am luat în brațe . (…) Mi-a scos cutiuța, a chemat-o pe soția mea pe ring și de abia atunci s-a întâmplat totul. Nu se aștepta niciodată, nicio secundă, să fac gestul ăsta”, a mai zis el.

Citeste si:
Victor Slav și iubita sa, Selina, concurenți la Asia Express...
Victor Slav și iubita sa,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Februarie 2022 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.