Laurențiu Reghecampf a acceptat, după lungi insistențe, să apară în podcast-ul moderat de către Cătălin Măruță. Antrenorul a vorbit despre fosta lui parteneră de viață, despre actuala lui iubită, dar și despre copilul ca urmează să vină pe lume în aproximativ două luni, motiv pentru care este și foarte, foarte fericit.

Cum și când a cunoscut-o Reghe pe Corina

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda tuturor lucrurilor rele care s-au spus și scris despre ei. Ambii sunt foarte fericiți pentru faptul că în câteva săptămâni va veni pe lume fiul lor și se iubesc la nebunie, ceea ce contează cu adevărat pentru ei. Nici măcar diferența de vârstă nu a fost o piedică în carea iubirii lor.

Multă lume era curioasă să afle când s-au cunoscut Laurențiu Reghecempf și Corina Caciuc, dar mai ales dacă ea este cauza divorțului dintre antrenor și Anamaria Prodan, iar el a decis să lămurească și această situație odată pentru totdeauna.

„Am cunoscut-o pe Corina acum 1 an și 8 luni, 2 ani, nu-mi amintesc. Important e ce simți pentru persoana respectivă, nu de când o cunoști. O să avem un băiat împreună. Au fost niște discuții între mine și ea și i-am cerut să se potolească cu anumite ieșiri. Nu a înțeles, a zis că are o carieră și trebuie să muncească. Mie nu-mi place să mă cert. Eu am spus și s-a terminat. Nu mă cert niciodată.”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

În plus, antrenorul a povestit că a cunoscut-o pe actuala lui iubită la o petrecere, dar nu a vorbit cu ea imediat. A încercat mai apoi să ia legătura cu ea, să discute și să o cunoască în adevăratul sens al cuvântului. Nu crede că este important felul în care s-au cunoscut, ci tot ceea ce se simte pentru ea, dar mai ales tot ceea ce se va întâmpla de acum înainte între ei.

Faptul că va avea un băiat cu Corina Caciuc îl face să fie fericit și să se considere un bărbat norocos din toate punctele de vedere.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere. Dar nu direct, doar am văzut-o, după care am încercat să iau legătura şi să o cunosc cu adevărat. S-a întâmplat în urmă cu un an, doi. Nici nu cred că este important şi nu cred că interesează pe nimeni exact cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simţi pentru persoana respectivă şi ce se întâmplă de acum încolo. Sunt foarte fericit! O iubesc, o să avem un băiat împreună, adică simt că pentru mine lucrurile au luat o întorsătură foarte pozitivă”, a mai spus Reghecampf.

Citeste si:
Oana Lis, declarații neașteptate despre relația cu Viorel Lis....
Oana Lis, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Februarie 2022 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.