Robert Niță a fost eliminat din cadrul emisiunii Survivor România, după ce a fost nominalizat pentru eliminare de către colegii lui. Fostul concurent nu a regretat prea mult alegerea lor, pentru că problemele de sănătate pe care le-a avut l-au împiedicat câteva zile la rând să intre pe traseu.

Robert Niță, despre experiența Survivor

Deși nu a mai fost capabil să aducă puncte pentru echipa sa în ultimele sale zile în Republica Dominicană, Robert Niță a fost alături de colegii lui până la final. Le-a dat sfaturi, i-a susținut de pe margine și a sperat de fiecare dată că vor ieși învingători în luptele cu adversarii lor. Fostului Faimos nu i-a plăcut ideea că a fost nevoit să își la revedere de la colegii lui atât de devreme, dar nu a avut de ales.

Recent, acesta a oferit un interviu în care a recunoscut că a avut parte de cea mai frumoasă și intensă experiență din viața lui, dar în acelașu timp de una dintre cele mai mari dezamăgiri, din cauza faptului că s-a accidentat și că a rezistat doar trei săptămâni din acest motiv. Nu a mai trăit niciodată în asemenea condiții și tocmai de aceea a și slăbit, într-un timp atât de scurt, nici mai mult, nici mai puțin de 10 kilograme.

“Cu siguranță, este cea mai frumoasă și intensă experiență din viața mea. În același timp, una dintre marile mele dezamăgiri, pentru că m-am accidentat și am rezistat doar 3 săptămâni din cauza asta. Este ceva unic în viață, îți testezi limitele. Trebuie să dormi pe jos, nu ai prosop. Trebuie să îți speli hainele în apa de mare, rămâne sare pe ele. Mâncare ai doar dacă câștigi, în primele zile 11 sau 12 zile acolo am mâncat nouă linguri de orez. În 21 de zile am slăbit 10 kilograme, a declarat Robert Niță, pentru protvplus.ro.

Imediat după consiliul de eliminare, când a revenit în civilizație și a fost dus la hotel, mânca de dimineața până seara. Lipsa hranei este una dintre cele mai mari provocări pentru concurenți. În plus, Robert Niță a recunoscut că i-a fost destul de greu și fără telefon, mai ales că nu știa nici măcar cât este ceasul.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

“Este o luptă cu foametea, cu mintea, pentru că nu ai telefon, nu știi cât este ceasul. Până mi-au găsit bilet de avion, am stat la un hotel unde am mâncat de dimineață până seara. Se uitau ăia la mine și se închinau. ”, a mai zis fostul Faimos.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Februarie 2022 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.