Este frumoasă, amuzantă și bine îmbrăcată, dar cu toate acestea este o femeie singură. Ruxi, câștigătoarea celui de-ai șaptelea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!” are cele mai bune sfaturi legate de relații pentru fanele sale, dar cu toate acestea, ea nu și-a întâlnit încă sufletul perechet. 

Ruxi, portretul bărbatului ideal

Ei bine, dacă v-ați întrebat vreodată cum arată bărbatul perfect pentru vedetă, ea i-a făcut portretul într-un dintre cele mai recente interviuri pe care le-a acordat. La o primă vedere, Ruxi îi întreabă pe bărbați lucruri normale precum care este culoarea lor preferată, ce înălțime au, dar și cum se înțeleg cu mamele lor.

Din cauza experiențelor pe care vedeta le-a avut în trecut cea mai mare dorință pe care o are este aceea ca partenerul ei de viață să fie orfan, dar crede că nu are atât de mult noroc în viață. După ce a mărturisit și de ce are aceste pretenții, Ruxi a sperat că va primi mesaje pe Instagram de la bărbații care se încadrează în descrierea sa.

“Îi întreb: «culoarea preferată, înălțimea și relația cu maică-ta»! Eu am zis, îmi doresc un bărbat orfan, dar acum cât noroc să am în viață!? Fără caterincă, am zis asta de multe ori!? Ca să n-am stresul cu maică-sa, că ne bate femeia la cap, sau că el e băiatul mamei. Orfan, înalt și să nu fie Balanță! Sper să îmi scrie pe Instagram după aia bărbații care se încadrează! Wow, Taur, Doamne-ajută!”, a declarat Ruxi, pentru cancan.ro.

Marea câștigătoare a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” a mai spus că nu suportă bărbații care poartă trening în public, pe motiv că pantalonii se mulează pe corp și ies în evidență anumite zone ale corpului. Cel mai grav i se pare, însă, că sunt și copii care le văd și consideră că acest lucru ar trebui să fie ilegal.

În plus are o problemă și cu cei care se îngrămădesc să achiziționeze și să poarte orice obiect vestimentar nou apărut pe piață, de la vreun brand cunoscut dând aici și un exemplu concret pe care l-a considerat relevant.

“Bărbații nu au voie să poarte trening în public, decât dacă se duc în casă. Nu suport bărbații în trening, dar în sensul că în partea de jos se mulează pe anumite forme, care-s foarte vizibile când poartă trening, mă deranjează, e scârbos, nu îmi place să văd așa ceva! Văd și copiii, ar trebui să fie ilegal așa ceva! Știi ce e super-stresant la fete? Când apare cum au apărut adidașii Balenciaga, zici că a fost uniforma țării! Bine, nu doar la fete, ci și la băieți! Eu nu sunt după tendințe, eu sunt după creație! Oamenii sunt strict pe brand, cum apare ceva, e pe bandă rulantă, dacă așa le place, așa le place! Așa e stilul în România, cum apare ceva de designer peste tot în lume, toată lumea îl are!”, a mai zis ea, pentru sursa citată.

Citeste si:
Ruxi s-a umplut de bube pe față. Cum și-a făcut vedeta apariția pe...
Ruxi s-a umplut de bube pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.