Robert Niță i-a lovit dur pe foștii colegi de la Survivor România, după ce a fost eliminat din competiție. Invitat în cadrul emisiunii pe care o prezintă Zanni, câștigătorul sezonului trecut, acesta a ținut să precizeze clar că Faimoșii deveneau alți oameni în momentul în care vedeau camerele de filmat. 

Robert Niță a dat cărțile pe față

Odată ajuns în România, Robert Niță a făcut o serie de dezvăluiri total neașteptate despre foștii lui colegi de echipă, cu care s-a înțeles destul de bine, dar despre care nu are totuși o părere prea bună, mai ales că i-a văzut și cum se comportau în spatele camerelor de filmat. Din câte a povestit fostul fotbalist se pare că o parte dintre Faimoși se consideră superiori față de Războinici, iar acest lucru îi dezavantajează foarte tare, din punctul lui de vedere.

În plus, fostul Faimos a mărturisit că mulți dintre colegii lui făceau lucrurile doar de dragul camerelor de filmat, iar asta i-a lăsat un gust amar. Robert Niță a luat pe toată lumea prin surprindere, în cadrul emisiunii pe care o moderează Zanni, spunând că aveau zile în care nu făceeau nimic și în care stăteau ore în șir pe plajă, iar când camerele de filmat se îndreptau spre ei se activau.

La un moment dat, și-a dat cu părerea și despre Radu Itu despre care a afirmat că este praf din ounct de vedere psihic.

„Noi tot ce spunem la consiliu ei folosesc asta împotriva noastră. Șmecheria este să le ții acolo, să le soluționezi și la joc să îi rupi. Când vin camerele ești și fochist, și astronaut, și bucătar. Unii când vedeau camerele zici că erau electrocutați.

Unii au adus puncte în 25 de meciuri cât am adus eu în 6. Și mort aduceam puncte. Stăteau la soare trei-patru ore și când venea camera se activau. Nu faceți nimic. Faceți de fațadă, de perverși ce sunteți! Mi-era rușine că mănânc. Otilia la o probă a intrat de 6 ori. De trei, patru ori, bărbații, băieții și câștigam. Dacă țipi de două ori la Radu Itu… S-a tăiat. E praf psihic”, a spus Robert Niță, la Extrashow.

Citeste si:
Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor România: „Aptitudini și...
Cine sunt cei 12 Faimoși de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.