Adrian Mutu a fost invitat în cadrul podcast-ului „La Mijloc”, moderat de Cosmin Natanticu și de Codin Maticiuc, unde a răspuns la câteva întrebări picante venite din partea lor. La un moment dat, fostul fotbalist a vorbit și despre divorțul de primele lui soții Alexandra Dinu și Consuelo Matos. Acesta nu regretă alegerile pe care le-a făcut în trecut și a explicat și de ce anume. 
 

Adrian Mutu, mai sincer ca oricând

Căsătoria a fost un lucru foarte important pentru el, dar după ani buni de căsătorie a intervenit monotonia și a realizat ușor, ușor că stătea lângă persoanele greșite din multe puncte de vedere. A făcut doar ceea ce a simțit, deși a fost judecat pentru alegerile pe care le-a făcut în viață, dar nu există lucru de care să îi pară rău. Ce a fost a fost, iar el a învățat să privească numai înainte.

“Eu când am făcut alegerea am făcut-o la momentul respectiv, ce am simțit. După aia începi să te schimbi și să-ți dai seama că nu mai rezonezi cu persoana respectivă. Încet, lucrurile se schimbă. Știi că de multe ori spui: ‘Bă, să stai cu o persoană diferită, că plus cu minus atrag’. Ok, la început. La început e mișto. După un timp te obișnuiești, te căsătorești, intervine monotonia, intră în casa ta inevitabil. Și obișnuința, mai ales. Atunci, dacă nu ai lucruri comune, ce faci?”, a declarat Adrian Mutu, în podcast-ul amintit.

Adrian Mutu este foarte mândru de cine a devenit și, mai mult de atât, nu regretă niciuna dintre deciziile pe care le-a luat până acum. Acesta a reușit să învețe o mulțime de lucruri din toate lucrurile care i s-au întăâmplat în trecut, chiar și dn căsniciile eșuate pe care le-a avut. Crede și că destinul a făcut în așa fel încât el să fie pus în situațiile acelea, doar pentru a se transforma în bărbatul care este la ora actuală.

“Eu poate am avut și nevoie de experiențe ca să-mi dau seama ce vreau, ca să mă modelez eu ca bărbat. Practic eu am făcut ce am făcut, ca să fiu cine sunt acum. Și am avut nevoie de lucrurile astea fără să-mi dau seama, dar probabil karma asta, destinul ăsta m-a dus să trec prin anumite momente ca să devin bărbatul care sunt acum, de care sunt foarte mândru. Am trecut prin multe lucruri și am învățat din ele. La mine nu au fost lucruri care s-au întâmplat și am fost încăpățânat, din contră, am reușit să accept anumite lucruri și să învăț din ele. Oricum nu mai ai ce să faci”, a mai zis Adrian Mutu.

Citeste si:
Adrian Mutu a trecut prin momente grele. Ce poreclă avea fostul...
Adrian Mutu a trecut prin...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.