Iancu Sterp a făcut un vlog în care a discutat despre o situație delicată prin care el și familia lui trec în momentele de față, după ce mama lui Beni, copilul lor de suflet, a făcut plângere la poliție în care le-a adus acuzații grave.

Iancu Sterp vrea să îl adopte pe Beni

Fratele fostului concurent de la Survivor România, Culiță Sterp, a fost în stare de joc, în momentul în care s-a trezit cu oamenii legi la poartă, după ce s-a întors din oraș. Iancu a primit un document în care erau menționate o mulțime de acuzații venite din partea femeii care i-a dat viață lui Beni, copilul în vârstă de doar 13 ani pe care familia Sterp îl crește de doi ani și pe care îl tratează ca și cum ar fi al lor.

“Vin astăzi din oraș cu mașina și când ajung la poartă, după cinci minute și poliția în spatele meu. Vine cu o foaie, un document cum că mama lui Beni ne-a dat la poliție pe noi, pe familia Sterp, că îi încălcăm drepturile și alte acuzații. În cadrul plângerii se precizează următoarele aspecte: familia Sterp folosește minorul la diferite munci din gospodăria proprie (îngrijitorul oilor), postează filmulețe pe internet fără acordul mamei, aceasta declarând că familia Sterp a jignit-o în repetate rânduri și nu este mulțumită de relația copilului cu ei.”, a spus Iancu Sterp, pe YouTube.

Având în vedere că oamenii care îl urmăresc pe internet știu toată povestea de viață a lui Beni, fratele lui Culiță Sterp a considerat că ar fi corect din partea lui să le povestească urmăritorilor și despre situația cu care se confruntă acum. Se pare că deși a fost ajutată în repetate rânduri, mama copilului vrea să scoată și mai mulți bani de pe urma lor, așa că a depus plângere la poliție.

Situația nu este deloc una plăcută, mai ales că Beni nu vrea să ia în calcul ideea de a se întoarce acasă nici în ruptul capului. Iancu Sterp a spus că el și familia lui îi vor adopta legal pe acesta, dacă va fi cazul.

“Mie sincer nu îmi vine să cred ce scrie aici. Eu cred că mama lui Beni și bărbatul cu care stă în concubinaj vor să scoată bani de la noi. Cred că noi suntem fraier să le dăm bani. (…) Pe lângă faptul că nu au o siutuație bună, uitați mama lui ce face, încât nu am cum să am un respect față de asemenea oameni. Noi l-am luat pe Beni în casă ca pe copilul nostru, iar ea ne dă la poliție.”, a mai povestit Iancu Sterp.

Citeste si:
George Tănase și Ionuț Rusu, în stare de șoc la America Express....
George Tănase și Ionuț Rusu,...

“În loc să aprecieze că Beni stă la noi și avem grijă de el, ei ne dau pe noi la poliție. Eu nu știu ce filme au ei în cap. Eu cred că ei vor să stoarcă cumva bani de pe urma noastră.

Noi i-am mai ajutat pe ici, pe colo, dar cred că ei nu sunt mulțumiți. Mama lui își face filme că Beni lucrează la noi și că noi trebuie să îi plătim salariul lui Beni ei, ca să îl bage la păcănele sau ce vicii proaste mai are ea acolo. Beni este un copil normal atât fizic, cât și psihic. Mama lui l-a dus la o clinică specializată să îi facă certficat, cum că el are handicap, ca să ia bani de pe urma lui.(…) Cu oamenii aceia nu se poate conviețui, de aceea Beni plânge când aude că trebuie să se întoarcă acasă.”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Februarie 2022 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.