Doinița Oancea are, ca orice om, regretele sale, dar vorbește foarte rar despre acestea. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, frumoasa actriță a mărturisit ce anume îi pare rău că nu a reușit să facă până la vârsta de 39 de ani.

Doinița Oancea se vede mamă

Deși mai are puțin și schimbă prefixul, Doinița Oancea nu simte că ar fi ajuns la această vârstă, fiind mereu plină de viață și cu zâmbetul. Actrița este genul acela de femeie căreia îi place să lase problemele deoparte și să bucure de fiecare moment din viața ei, iar acest lucru se poate observa și pe contul ei de Instagram.

Deși pare foarte fericită și mulțumită de alegerile pe care le-a făcut de-a lungul vieții sale, există totuși un lucru pe care nu a apucat să îi facă. Vedeta nu a devenit mamă, deși s-a gândit tot timpul la acest aspect, doar că timpul nu i-a permis să facă tot ceea ce și-a dorit. Deși are 39 de ani, actrița se vede crescând cel puțin un copil.

Îi plac enorm copiii și se pare că și aceștia se atașează foarte, foarte ușor, iar despre acest aspect a povestit Doinița Oancea în același interviu în care a declarat că este o persoană mămoasă, lucru pe care l-a moșnenit de la femeia care i-a dat viață.

„De copiii mei de la școală, mai ales de cei cu care lucrez deja de 7-8 luni, m-am atașat enorm de mult, eu de ei și ei de mine și avem o chimie reciprocă, o conexiune încă de la prima întâlnire.

Tot timpul mi se întâmplă așa. Sunt o norocoasă sau probabil am eu ceva special care îi atrage pe ei și simt ei să mă iubească de prima întâlnire. Eu sunt mămoasă de fel. Sunt foarte mămoasă și cred că e o chestie pe care am moștenit-o de la mama mea. Ea are un soi de grijă excesivă vizavi de mine și de toți oamenii pe care îi iubește și cumva, din păcate, am simțit că o dezvolt și eu și mă comport ca atare cu persoanele pe care le iubesc.

Eu sunt genul de persoană familistă. Poate că singurul lucru pe care l-am făcut și n-aș zice și nu o să zic niciodată greșit, dar n-am avut timp să mă gândesc foarte mult la familie.Tot timpul m-am gândit, dar poate nu m-am dus pe drumul acela de a și da drumul lucrurilor mai departe să se întâmple pentru că am fost ocupată. N-am fost niciodată în relații de scurtă durată. Da, mă văd cu copil. Cel puțin unu, doi. Nu simt că cam 39 de ani”, a declarat Doinița Oancea, la Antena Stars.

Citeste si:
(P) Cum îți încurajezi copilul să petreacă timp în aer liber?
(P) Cum îți încurajezi...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.