Ruxi a fost invitată recent în cadrul emisiunii „Teo Show”, unde a vorbit despre marea finală, despre ce anume va face cu marele premiu de 100.000 de ei, dar și despre ce metode are pentru a arăta atât de bine pe cât o face.

Ruxi, declarații cu zâmbetul pe buze

Ruxi a reușit să le câștige inimile celor de acasă fără a face mare lucru, ci doar prin a fi ea de fiecare dată. Sinceritatea a fost punctul ei forte, iar faptul că îi făcea să râdă în fiecare ediție a adus un plus în ceea ce o privește și astfel a reușit să o învingă pe rivala sa, Viviana Sposub, despre care mulți internauți cred că își merită locul, deoarece nu își făcea singură ținutele precum Ruxi, iar fără stilistul ei nu ar fi reușit să ajungă atât de departe.

În cadrul emisiunii de la Kanal D, Ruxi a mărturisit că are nevoie de o schimbare în viața sa și că în perioada următoare, așa că va folosi banii câștigați pentru a călători prin Europa și, de ce nu, pentru a se muta din România. Mai mult de atât, marea câștigătoare „Bravo, ai stil!” va publica și cea de-a doua carte pe care fanele sale o așteaptă cu sufletul la gură.



”S-a terminat Bravo, ai stil! după șase luni și am câștigat. E așa o senzație foarte ciudată interesantă și ciudată în același timp. Eu am ales să facă oamenii să râdă pe parcursul emisiunii, asta fac. Am zis că în Finală trebuie să înțeleagă oamenii că lăsând comedia la o parte, care e o latură a mea și fac asta ca și ocupație, trăim în viața reală și vreau să vorbim despre viața reală și să învățăm cum să fim fericiți în viața reală. Am vorbit femeilor. Pentru că mă urmaresc foarte multe fete, care nu au încredere în ele, care au un vis și nu știu cum să-l urmeze și am ales să le dau un imbold, curaj”, a declarat Ruxi, la Kanal D.


Când am zis asta, m-am referit la ideea că un om care-i mai ciudat, care poate nu e normal societății, care nu e ceea ce promovează societatea, poate să reușească dacă alege să creadă în el. Cum am zis, nu mă consider că sunt tiparul de femeie promovată în România, nici ca și comportament, nici ca și limbaj, nici ca aspect fizic și am vrut cumva să înțeleagă și restul fetelor și băieților că atâta timp cât tu muncești, crezi în tine, ești determinat, n-are cum nimeni să-ți ia chestia asta.

Citeste si:
Ruxi s-a umplut de bube pe față. Cum și-a făcut vedeta apariția pe...
Ruxi s-a umplut de bube pe...

Am două variante: ori să fac ceva cu hainele, cu acești bani ori varianta pe care aș prefera-o, este să călătoresc o perioadă, să mă regăsesc, să mă gândesc ce vreau să fac cu viața mea și cu sufletul meu. Mi-ar plăcea să călătoresc, să rămân într-un loc în care mă simt bine sau nu știu, să simt că ăsta e locul meu. Simt că am nevoie de o schimbare. Asta o am de mult în cap, doar că tot timpul am fost cu muncă în România. Momentan, o să fie Europa, multe locuri din Europa.”, a mai zis ea.




Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Februarie 2022 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.