Chiar dacă au câștigat ultimele meciuri și au reușit să hrănească așa cum trebuie, conflictele din echipa Faimoșilor nu au dispărut și, cel mai probabil, acest lucru nu se va întâmpla prea curând. Emil Rengle le-a adus din nou acuzații dure lui Cătălin Zmărăndescu, dar și Elenei Chiriac.

Nici Elena Chiriac nu a scăpat de critici

În echipa Faimoșilor lucrurile nu merg deloc bine și se pare că ei sunt împărțiți în două tabere, în loc să lupte împreună și să încerce să ajungă la o înțelegere de fiecare dată când apare vreo problemă. Aceștia nu ascund faptul că există certuri zilnice, iar Emil Rengle este unul dintre cei care își exprimă punctul de vedere, fără a se teme de părerea pe care și-o vor face oamenii de acasă despre el.

Ei bine, recent, dansatorul i-a adus o serie de acuzații grave lui Cătălin Zmărăndesc, rivalul său care în cadrul Consilului de urgență a dorit în mod special să scoată în evidență că în tribul lui s-au format „bisericuțe”. Acesta consideră că, de fapt, luptătorul este cel care a făcut cele două tabere și că, de exemplu, CRBL a mărturisit că el nu a vrut să facă parte din nicio tabără, la fel cum nici Rengle nu a venit setat pe lucrul acesta.

„Lupul ăsta bătrân, Cătălin Zmărăndescu, este un om pervers. Aici niciodată nu s-au născut două grupulețe. El a făcut două tabere. CRBL a zis că nu a vrut să facă parte din tabere. Nici eu nu am vrut să fac parte din nicio tabără”, a spus Emil Rengle despre Cătălin Zmărăndescu

Elena Chiriac se înțelege de minune cu Zmărăndescu și pare a fi mâna lui dreaptă, după cum au remarcat Faimoșii, astfel că nici ea nu a scăpat de cuvintele dure venite din partea lui Rengle despre ea. Este de părere că ea inventează lucruri pe care niciunul dintre ei nu le-a zis și că, pur și simplu, nu mai are energie când vine vorba de colega lui.

„Mă deranjează că ea inventează lucruri și ne pune în gură cuvinte pe care nimeni nu le spune. Efectiv, când vine vorba de Elena nu am energie”, a zis dansatorul despre Elena Chiriac, la Survivor România.

Citeste si:
Ce diferență de vârstă este între Cătălin Scărlătescu și Doina...
Ce diferență de vârstă este...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Februarie 2022 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.