Otilia Bilionera a avut parte de câteva zile în care a fost cu moralul la pământ și chiar înainte de joc s-a certat cu colegii ei de echipă care i-au adresat cuvinte dure și care au făcut-o să plângă. Faimoșii nu au vrut să o vadă tristă, iar ea s-a enervat și mai tare, spunând că are dreptul să fie cum vrea și că tot ceea ce își dorește este să fie lăsată în pace.

Otilia Bilionera, în lacrimi la Survivor România

Condițiile din Republica Dominicană sunt unele foarte dură și nu toți cei care se află în concurs le facă față cu brio. O parte dintre concurenți au și momente în care simt că nu mai pot, dar reușesc să își revină pe parcurs și, de asemenea, să aducă puncte pentru echipă.

Ediția de seara trecută a fost plină de tensiuni în echipa Faimoșilor, dar care s-a terminat tot cu victoria lor. În urma unor discuții pe care Otilia Bilionera le-a purtat pe insulă cu colegii ei, a început să verse lacrimi amare. Emil Rengle și Tj Miles au fost cei care au sărit la gâtul vedetei, în momentul în care au văzut-o dărâmată din punct de vedere psihic.

„Am fost băgată așa aiurea. Deci nici nu știe Rengle ce am… m-am dus acolo în față la fete și le-am spus, și acum mă bagă și pe mine. Eu nu m-am dus și i-am zis lui Cătălin: «dă-le, bate-le». Cum aș putea să zic așa ceva?”, a mărturisit Otilia.

„Motivul pentru care astăzi am spus ce am spus, crede-mă, foarte intenționat, ca să te simți, că marea feministă a grupului, care n-ar vota nicio femeie este pentru că, ori de câte ori, după acel joc, s-a discutat despre femei ai fost prima care ai susținut că și-au cerut-o, că bravo, că așa e. Cum să ți-o ceri, când e un luptător la noi și așa mai departe? Ai fost cea mai mare susținătoare și pentru mine asta înseamnă falsitate”, a zis Emil Rengle.

Chiar dacă starea ei nu a fost deloc una bună, când a intrat pe traseu a luptat cu toate armele și a dat dovadă de concentrare, reușind să câștige în fața Războinicelor. Otilia a spus că, fiind artistă, știe cum să își gestioneze emoțiile. A avut multe momente în care a fost nevoită să intre pe scenă, deși nu era deloc bine.

Citeste si:
TJ Miles, despre foștii lui colegi de la Survivor. Cu cine vrea să...
TJ Miles, despre foștii lui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Februarie 2022 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.