Fanii Vivianei Sposub au sărit la gâtul producătorilor emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, imediat după ce Ruxi a fost desemnată marea câștigătoare a acestui sezon. Influencerița a avut parte de o susținere mai mare decât cea a rivalei sale, iar oamenilor care au votat-o nu le-a prins bine vestea că favorita lor, iubita lui George Burcea, a ocupat locul al doilea.

Ce au scris în comentarii fanii finalistei

Finala celul de-al șaptelea sezon a fost una foarte emoționantă pentru cei de acasă, care au stat cu sufletul la gură să vadă cine va primi coroana mult dorită de către toate fetele, suma de 100.000 de lei, dar și titlul de cea mai stilată femeie din România. Fanii lui Ruxi și cei ai Vivianei Sposub și-au votat preferata până când moderatoarea emisiunii, Ilinca Vandici a spus: „Stop vot!”.

După cum bine știți deja, Ruxi a fost cea care a câștigat. Fanii celeilalte finaliste au considerat că nu este corect acest lucru, pentru că ea mereu a fost preferat juriului și a ieșit mereu pe primul loc. Pe de altă parte, alții au afirmat că în lipsa unui stilist Viviana Sposub nu ar fi avut rezultate, pe când Ruxi și-a făcut singură ținutele din prima zi până în ultima.

„Se știa cine câștigă doar era favorită juriului!”, „Dacă Ruxi a câştigat pe bune, atunci asta ne reprezintă pe noi românii, vulgarul, răutatea maximă, penibilul și tot ce a prezentat Ruxi ca și om…hainele ei majoritatea nu se pot purta, dar acum sigur voi care a-ți ales-o parcă văd cum o să umpleţi străzile cu creaţiile ei nonconformiste… În rest, tind să cred că iarăși Kanal D a tras sforile pentru că Ruxi era sigură iar Ilinca nu a venit cu plicurile din culise care să demonstreze care și cum sunt votate! Dar așa este la noi, ca la nimeni!”, „Rușine, nu ne mai uităm la voi veci!!”, „Fetelor, oricât ați fi de bune, nu mai mergeți la emisiune să concurati și să vă chinuiți că tot cine vor ei câștigă nu cine îi mai bun!!!”, au scris internauții, în secțiunea de comentarii.

Citeste si:
Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”. Producătorii...
Ilinca Vandici, despre marea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.