Viviana Sposub a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre tot parcursul ei de la „Bravo, ai stil!”, dar și despre ce anume a determinat-o să accepte, de fapt, să participe la acest concurs. Cert este că în tot acest timp, iubita lui George Burcea a evoluat din toate punctele de vedere și a reușit să câștige un număr mare de fani.

Viviana Sposub, despre competiția de la Kanal D

Au mai rămas doar câteva ore până la marea finală, iar Viviana Sposub privind în urmă a realizat că decizia de a face parte din acest proiect a fost una foarte bună, chiar dacă s-a gândit de foarte multe ori înainte de a lua decizia finală. Mai mult de atât, se pare că fosta asistentă TV se gândește de două ori înainte de a lua o hotărâre importantă în viașa ei, iar aceasta nu a fost o excepție de la regulă.

,,Nu e vorba despre ezitare, ci despre decizie. Atunci când am de luat o hotărâre importantă în viața mea, întorc situația pe toate părțile, mă consult cu toți oamenii din jurul meu și abia apoi pot da un răspuns prompt. Nu prea mă pripesc! Și până am spus acel „Da, tare și răspicat, în cazul proiectului „Bravo, ai stil!, am avut nevoie de timp. Era totuși o decizie majoră pentru mine, care avea să îmi impacteze parcursul”, a declarat Viviana Sposub pentru viva.ro.

Partenera de viață a lui George Burcea este o femeie care are mare încredere în ea și în ținutee sale, ba chiar și în momentele pe care le aduce în platou. Ori de câte ori a ales să cânte, de exemplu, cei de acasă au fost impresionați de aparația sa, dar și de voce. Chiar și acum pe ultima sută de metri, Viviana se implică așa cum știe ea mai bine și chiar dacă nu va câștiga, se consideră ca fiind deja o câștpătoare.

,,Am foarte mare încredere în felul în care aleg să mă prezint în competiție. Am încredere în ținute, am încredere în momente. Mă implic 100%! Și atunci e normal că îmi doresc să urc în clasament și să mă mențin acolo. Îmi construiesc ținutele alături de o stilistă pe care o apreciez enorm și de la care învăț foarte multe. Am venit în concursul acesta să învăț, să îmi însușesc niște informații despre stil de care am absolută nevoie în cariera mea. Iar faptul că formatul emisiunii permite colaborarea cu un stilist face ca acest parcurs spre cunoaștere să fie mult mai distractiv și mai îndrăzneț”, a mai zis vedeta, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.