Una dintre ultimele imagini pe care Vlad Gherman le-a postat pe contul lui de Instagram i-a enervat la culme pe mulți dintre cei care îl urmăresc. Despre ce fotografie este vorba? Ei bine, despre una în care actorul apare în compania fostei sale iubite, Cristina Ciobănașu. 

Ce i-au reprosat fanii lui Vlad Gherman

Zilele trecute, Vlad Gherman a lansat o piesă prin intermediul căreia și-a confirmat relația cu Oana Moșneagu. Deși multă lume era convinsă de faptul că sunt împreună, mesajeje de felicitare nu au încetat să apară. Unii se bucură sincer pentru faptul că actorul a reușit, într-un final, să își găsească liniștea și să fie fericit alături de altcineva, mai ales că ultimul an din viața sa a fost unul plin de urcurșuri și coborâșuri.

După toate acestea, el a continuat să se afișeze alături de fosta lui iubită, lucru pe care fanii nu l-au apreciat deloc. Internauții sunt conștienți de faptul că el nu vrea decât să arate faptul că au rămas prieteni, dar pe de altă parte sunt siguri că nici lui nu i-ar plăcea ca Oana Moșneagu să posteze pe rețelele sociale imagini cu fostul ei iubit.

Cineva i-a spus că, de fapt, ar trebui să renunțe de tot la fosta lui iubită și se posteze mai multe lucruri cu Oana, cea care îi este momentan iubită.


”Mai las-o pe Criss si posteaza mai des cu noua ta iubita/ Dai impresia ca nu o sa poti niciodata sa treci peste Cristina😐 ea se vede cu ochiul liber ca a trecut peste tine si e pacat de Oana care cu siguranta merita toata dragostea pe care aparent tu inca i-o oferi Cristinei:)) daca ar pune Oana poze cu fostul nu stiu cat ai fi de incantat.

Ideea asta de a arata ca ati ramas prieteni e o mare minciuna, nu poti fi prieten cu cineva pe care l-ai iubit atat de mult intr-un alt mod. Treci peste, Vlad.. altfel vei ramane singur suferind dupa Cristina si ea va fi fericita la casa ei cu sotul si copiii/ Nu mai pune poze cu fosta!!!!😡😡😡Nu e corect fata de Oana!/ chiar aveam impresia ca ai trecut peste Cristina ..cu fapte,nu doar de vorbe/ Oare nu o deranjează pe Oana faptul ca tu postezi poze cu fosta ta iubita de 9 ani... sincer,acum ca ești cu Oana nu ar mai trebui sa postezi poze cu criss din respect pt iubita ta noua, fără răutate”, au comentat internauții.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman au ales data nunții: „Primul dans al...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.