Andreea Tonciu a vorbit despre apropierea suspectă dintre Xonia și Tj Miles de la Survivor România și chiar a arătat o fotografie pe care le-a făcut în avion, în timp ce Faimoșii și Războinicii se îndreptau spre Republica Dominicană.

Xonia a dat cărțile pe față

În imaginea respectivă, cei doi Faimoși dormeau unul lângă celălalt, lucru care Andreei Tonciu nu i s-a părut deloc normal, deși ambii sunt două persoane singure care ar avea dreptul să fie cu oricine și-ar dori. Bruneta a mai criticat și faptul că solista îi făcea colegului ei de echipă masaj în fiecare seară.

”Vi se pare normal că Xonia să se urce pe Tj Miles să îi faca masaj în fiecare seara? În avion el ținea mana peste ea”, a spus Andreea Tonciu lui Cătălin Măruță.

Blondina s-a amuzat pe seama celor spuse de fosta sa colegă, mai ales că este o femeie singură și asumată, care nu ar de ce să dea cuiva explicații despre ceea ce se petrece în viața sa. Cu toate acestea, a liniștit pe toată lumea spunând că nu este nimic între ea și Tj Miles și că, dacă ar fi fost, ar fi recunoscut public.

Mai mult de atât, Xonia a explicat și poza pe care Andreea Tonciu le-a făcut-o în avion. Artista a vrut să fie clar pentru toată lumea că ei s-au comportat ca niște colegi și nimic mai mult și a completat că poza respectivă nu spune nimic, de fapt.

”M-a amuzat mult ce a spus Andreea, eu sunt o femeie singură și asumată. Nu am de ce să dau cuiva explicații, nu am de ce să mint. Nu e nimic între mine și TJ Miles.

Dacă era, aș fi zis. Ceea ce nu s-a arătat și vreau să discut e că mâinile lui TJ ar fi fost între picioarele mele. Nu au picat mâinile, sunt la vedere. Eram în drum spre Survivor și dormea, e greu să dormi în avion. Este o mare exagerare (n.r. că a stat călare pe TJ Miles în Dominicană). Mi s-a părut funny.

El a fost accidentat și i-am făcut un masaj, erotic, cum spune Andreea. Și-a dorit și ea apoi și i-am făcut și ei. I-a plăcut mult. În plus, a vrut și Roxana Ciuhulescu, dar nu am apucat să îi fac și ei. Fotografia a fost făcută de Andreea, cel mai probabil, i s-a părut că dormim drăguț. Suntem doi colegi, nu s-a întâmplat nimic între noi. Dacă o poză înseamnă că e mai mult între doi oameni… Ce înseamnă când Otilia doarme în brațele lui TJ Miles, în junglă? Ea este și logodită… Cine va fi cu mine va avea parte de masaj. Doar iubitul meu va primi unul gratuit. Momentan nu sunt într-o relație, am luat o pauză. S-a bucurat că am participat la Survivor, mi-ar fi plăcut să am un mesaj din partea lui. Ne-am despărțit înainte de emisiune, suntem foarte buni prieteni. Nu-l cunosc foarte bine pe TJ Miles, dar consider că e deosebit. Am avut multe lucruri în comun, avem anumite principii sau valori în viață”, a declarat Xonia, în cadrul aceleiasi emisiuni.

Citeste si:
Betty Salam, adevărul din spatele numelui său de scenă. De ce nu...
Betty Salam, adevărul din...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.