Bianca Drăgușanu și Iulia Albu sunt la cuțite. De la ce a pornit, de fapt, cearta dintre cele două și ce afirmații au făcut una despre cealaltă, acum puțin timp!

Bianca Drăgușanu, avertisment pentru Iulia Albu

Iulia Albu este recunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată, mai ales când vine vorba despre stiulul vestimentar al altor vedete de la noi din țară și nu numai. În cadrul emisiunii „Poliția modei”, vedeta a vorbit la un moment dat și despre Bianca Drăgușanu, despre care crede că arată bine față în față, dar nu atât de bine pe cât arată în imaginile pe care le postează pe Instagram.

Spre deosebire de modul în care le-a făcut praf pe alte persoane publice de la noi, când a fost nevoită să își dea cu părerea despre blondină a fost ceva mai blândă. Cu toate acestea, nu a avut cum să nu scoată în evidență faptul că în cazul ei nu se poate vorbi nici despre o evoluție, dar nici despre o involuție.

„Șocant este că ea arată bine față în față, dar nu cum arată pe Instagram. Își asumă asta, ea vrea să fie o fată sexi și asta promovează. Nu prea avem ce comenta la Bianca Drăgușanu pentru că ea nu a avut nici evoluție, nici involuție din punct de vedere vestimentar. La ea a fost o linie constantă, este aceeași zonă abordată”, a mărturisit Iulia Albu în emisiunea „Poliția modei”.

Un lucru este sigur și anume că Biancăi Drăgușanu nu îi place să se discute despre ea, așa că ori de câte ori acest lucru se întâmplă, diva se apără în stilul ei caracteristic. Mai mult de atât, ea i-a recomandat Iuliei Albu să fie mai atentă la ceea ce spune despre ea, pe viitor.

„Ea orice ar face a păstrat stilul de naftalină. Îi recomand să fie atentă la ce zice despre mine, pentru că îi fac PR gratuit în stilul meu deja consacrat, iar eu sunt mega gipsy gueen. Cred că nici ei nu-i place, dar se conformează bugetului. E chiar superbă și mirifică. Eu și dânsa avem oricum o relație civilizată și ne iubim în secret.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus...
Bianca Drăgușanu, atac dur la...

Chiar ne și apreciem, dat tot în secret. Și dacă stați și o analizați, e tot fanul meu și e tot un fel de apreciere ce face și acum, dar apreciere stilizată. Până la urmă, dacă m-ar fi lăudat și-ar fi pierdut farmecul! Și eu la fel, dacă aș fi tăcut fără să o înțep, îmi pierdeam coroana de regină a mahalalei mele stilizate. Deci noi două ne facem treaba una cu alta când e cazul, ca și acum…În rest ne salutam, ne sunăm rar dacă e cazul si ne apreciem, dar în secret!”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru playtech.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Februarie 2022 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.