Smiley a fost prezent recent în cadrul emisiunii „La Măruță”, unde a vorbit despre prima vacanță pe care el și Gina Pistol au petrecut-o alături de fiica lor, Josephine, dar a mărturisit și care este concurentul pe care îl susține la Survivor România și în care și-a pus toate speranțele că va ajunge tot mai departe în concurs.

Smiley, moment de sinceritate în direct

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Smiley și CRBL se cunosc destul de bine și, de asemenea, el este și concurentul pe care partenerul de viață al Ginei Pistol îl susține în cadrul emisiunii de la Pro TV. Cântărețul crede că Fainosul este foarte bun pentru show și că dacă nu cedează din punct de vedere fizic poate ajunge departe.

Mai mult de atât, Smiley a remarcat că este și foarte priceput la jocurile respective și, pe deasupra, le spune și verde în față colegilor lui părerile pe care le are, fapt demn de toată aprecierea din punctul său de vedere.

„Este evident că sunt unul dintre oamenii care îl cunosc foarte bine pe CRBL. Eu cred că el e foarte bun pentru această emisiune. Dacă nu cedează fizic, poate ajunge departe. Eu am văzut că el e foarte priceput la jocurile astea, găsește tot felul de soluții. E un om care ține cu echipa, dar care spune verde în față ce gândește. El spun tot ce nu-i convine și dacă nu-i place de cineva, nu poate să ascundă. Cred că are șanse mari să ajungă cât mai departe în emisiunea asta.”, a declarat Smiley, la Pro TV.

Tot în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță, Smiley a vorbit și despre vacanța din care s-a întors de curând și a recunoscut că lui și iubitei sale nu le-a fost deloc ușor mai ales că nu au putut să o lase acasă pe Josephine. Se bucură, însă, de faptul că fiica lor a fost foarte cuminte comparativ cu alți copii care au zburat pentru prima dată cu avionul.

„Noi am sărbătorit în fiecare lună, că așa se face în primul an. Suntem foarte bucuroși că avem un copil sănătos, cuminte. E superbă, n-am ce să vă zic. Doarme noaptea. Acum, în ultima perioadă, e mai agitată, că i-au crescut dințișorii de jos și acuma îi crește și al doilea dinte de sus.

Am fost în vacanță toată familia. E greu, dar ea chiar a fost super cuminte, față de ce am experimentat eu în zborurile astea lungi cu alți copii. Cel mai greu e că își pierd răbdarea, după 4-5 ore, normal. E un copil foarte activ și dacă stai cu ea și te joci cu ea, nu ai nicio problemă. În momentul în care o lași să se plictisească, începe.”, a mai zis el.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Februarie 2022 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.