Irina Deaconescu a rămas însărcinată pentru a doua oară în urmă cu șapte luni și și-a ținut fanii în suspans până acum în ceea ce privește sexul copilului. Partenera de viață a lui Cristi Manea a făcut recent un vlog în care a vorbit despre sarcină, a anunțat sexul copilului, dar a spus și când va veni acesta pe lume.

Irina Deaconescu a făcut marele anunț

Vloggerița și fotbalistul urmează să devină părinți pentru a doua oară și nimic nu se poate compara cu bucuria pe care au simțit-o, în ziua în care ea a aflat că a rămas din nou însărcinată. Irina Deaconescu și-a dorit un frate sau o soră pentru Victoria, fiica sa pentru care se bucură că va avea un partener de joacă.

Ei bine, în filmarea pe care aceasta a postat-o pe canalul de YouTube, ea le-a spus tuturor că va aduce pe lume o fetiță. Astfel, Victoria va avea o cea mai bună prietenă. În plus, vedeta a zis că ei preconizează că bebelușul se va naște undeva pe la finalul lunii martie, ceea înseamnă că a mai rămas puțin timp până când vor face toți cunoștință cu cel mai nou membru al familiei.

Irina Deaconescu este bine atât din punct de vedere psihic, cât și din punct de vedere fizic, dar are mare emoții în ceea ce privește modul în care va reacționa fiica ei, odată cu nașterea micuței. Se pare că vedeta va naște tot prin cezariană în spitalul din Cluj, unde a născut-o și pe Victoria.

„Ieri am fost la doctor, bebe este super bine, are un kilogram jumătate. Sunt însărcinată astăzi în 30 de săpătămâni, nici mie nu îmi vine să cred, sarcina este destul de mare. Preconizăm noi că o să nasc undeva în finalul lunii martie, începutul lunii aprilie. O să nasc un bebe în zodia berbec(...).

O să avem încă o fetiță! Sunt foarte fericită, pentru că deja știu cum e să ai o fetiță. Victoria o să aibă o cea mai bună prietenă. Fizic sunt bine, psihic am foarte multe emoții. Nu știu cum o să fie, cum o să reacționeze Victoria. Mă bucură faptul că este iubitoare, mângăie alți copii. O să nasc tot aici în Cluj, unde am născut-o și pe Victoria, tot prin cezariană. Eu zic că seamănă perfect cu Victoria, din ce am văzut la ecograf”, a declarat Irina Deaconescu, pe YouTube.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.