Se încing spiritele la Survivor România și între concurenții care până în acest punct al competiției s-au înțeles destul de bine și anume Emil Rengle și Tj Miles.

Emil Rengle, moment de sinceritate la testimoniale

Emil Rengle a susținut, încă dinainte de a ajunge în Republica Domincană, faptul că a acceptat provocarea de a participa la Survivor România pentru a descoperi bărbatul din el și pentru ca oamenii să îl cunoască și altfel. S-a convins în cele aproape trei săptămâni de concurs de faptul că este singurul bărbat din emisiune și a făcut afirmații dure la adresa colegilor.

Totul a pornit de la o discuție pe care au avut-o înainte de jocul pentru imunitate, când Tj Miles s-a legat de latura acestuia feminină, spunând că a fost un test pentru a vedea dacă dansatorul se aprinde la auzirea acelor remarci și se pare că a avut dreptate, deoarece Emil a luat foc, iar mai apoi la testimoniale și-a dat cu părerea despre toți bărbații din echipa lui.

”Eu cred că tu ești mai feminin decât mine, te aranjezi mai mult decât se aranjează oricare intre fetele de aici. Așa sunteți voi, voi care vă credeți mari bărbați, voi sunteți niște ^&& de fapt. E cel mai simplu să mergi să ataci un băiat și să zici că e feminin. Doar pentru că eu am încrederea să fiu feminin și masculin și cum vreau eu, asta mă face mai bărbat decât voi care vă prefaceți că sunteți bărbați”, i-a zis Emil Rengle lui Tj Miles.

În urma acestei discuții și a tot ceea ce a văzut pe insulă, Emil Rengle a ajuns la concluzia că niciunul dintre Faimoși nu este un bărbat adevărat. Fostul câștigător al emisiunii „Românii au Talent” a zis despre CRBL și despre Cătălin Zmărăndescu, pe lângă faptul că sunt bătrâni, vorbesc mult și degeaba, iar despre Radu Itu că este tot timpul speriat de bombe. Cu siguranță, certurile dintre ei ar fi și mai mari dacă Faimoșii ar vedea declarațiile date la testimoniale, dar din nefericire vor avea această ocazie după ce vor părăsi competiția.

Citeste si:
„Se caută angajați, ofer recompensă”. Lucrătorii unei fabrici din...
„Se caută angajați, ofer...

”Băieții de pe insula asta sunt o glumă proastă. Eu am venit aici să devin bărbat, ca să realizez că, de fapt, sunt singurul bărbat de aici. Robert Niță de când este aici se vaită mai rău ca o femeie și și-a găsit toate bolile posibile din lume, și-a găsit rolul de antrenoare.Avem aici doi bătrâni care vorbesc tare și mult, și degeaba, și fac puțin: CRBL și Zmărăndescu. Radu Itu e speriat de bombe și de propria lui umbră, efectiv e cel mai speriat om pe care l-am cunoscut vreodată. TJ Miles se aranjează mai des ca orice fată de aici de pe insulă. Văd aici foarte mulți bărbați care s-au umplut de tatuaje și accesorii și se arată a fi ceea ce nu sunt”, a mai zis dansatorul, la Survivor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Februarie 2022 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.