Andreea Tonciu a dat cărțile pe față și a vorbit despre foștii ei colegi de la Survivor România, în platoul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV. Cel despre care și-a făcut o părere nu tocmai bună și despre care a afirmat, printre altele, că este depresiv și are niște probleme este nimeni altul decât CRBL. Nici despre Emil Rengle nu a avut prea multe lucruri frumoase de zis.

Andreea Tonciu nu s-a putut abține

Deși colegii ei credeau că va rămâne pentru mult timp în competiție, fiindcă ar avea parte de susținere din partea celor de acasă având în vedere că este o persoană cunoscută, nu a fost deloc așa. Fiind în pericol de eliminare alături de buna sa prietenă, Otilia, și alături de Robert Niță, bruneta a fost cea care a primit cele mai puține voturi și a fost nevoită să plece acasă.

Imediat după ce a ajuns în România, vedeta a mers în platoul emisiunii „La Măruță”, unde și-a dat cu părerea despre echipa Faimoșilor. Andreea Tonciu a ținut să precizeze faptul că nu toate persoanele din junglă sunt faimoase, dându-l exemplu pe Emil Rengle pe care l-a numit „dansatorul minune”, care nu este nimic fără tocurile sale.

„Dansatorul-minune care a dansat pe tocuri de 20 cm. Dansatorul e cel mai slab. Tocurile vorbesc acolo, nu el. El nu aduce niciun punct echipei. O să vă demonstreze că o să fie din ce în ce mai praf. E un îmbârligător și un mincinos”, a spus Andreea Tonciu, la Pro TV.

A continuat seria atacurilor dure și a vorbit despre CRBL, cel cu care a avut un conflict puternic, la un moment dat în concurs și despre care a susținut că mai avea puțin și o bătea, iar ea nu îl poate numi bărbat. Mai mult de atât, partenera de viață a lui Daniel Niculescu a spus că este extrem de curioasă cum se comportă artistul acasă cu familia sa.

„Așa suflete rele și reci nu am văzut în viața mea. CRBL nu semnifică nimic. Nu-l pot numi bărbat. A dat dovadă de un mahalagism ieftin. La această emisiune, eu am fost la locul meu. Știu că unii dintre colegi au vrut să mă dea afară. Am cedat. CRBL e un bădăran. Eu sunt curioasă cum se poartă acasă cu soția și copilul ei. El a fost singurul care țipa că nu îi e dor de copil și de soție. CRBL mai avea puțin și mă bătea. Are un suflet rău”, a mai spus fosta Faimoasă.

Citeste si:
Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu s-au revăzut la mare....
Emil Rengle și Cătălin...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Februarie 2022 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.