Roxana Ciuhulescu spera că va rezista pentru mai mult timp în cadrul competiției Survivor România, dar din nefericire problemele medicale pe care le avea încă dinaintea începerii emisiunii de la Pro TV au împiedicat-o să meargă mai departe. A regretat enorm faptul că a fost nevoită să plece așa, dar sunt unele lucruri care nu țin de ea și așa s-a întâmplat și de data aceasta.

Roxana Ciuhulescu, despre Survivor România

Recent, vedeta a fost invitată în cadrul emisiunii “La Măruță”, unde a vorbit despre întreaga experiență de care a avut parte în Republica Dominicană și care chiar dacă nu a fost una de lungp durată, a fost una care și-a pus amprenta asupra sa.

Vedeta era pregătită să reziste în acele condiții, dar nu era pregătită să stea până la final. Înainte de a pleca în junglă, concurenții au făcut tot felul de controale, iar ea era capabilă 100% pentru ceea ce avea să urmeze, dar nu s-a gândit niciodată că va fi atât de greu, mai ales că nu avea dureri.

Odată ajunsă acolo, și-a dat seama că nu este atât de simplu pe cât pare din fața micilor ecrane. Se pregătise și din punct de vedere mental, dar nu i-a ieșit prea bine, mai ales că avea zile în care îi venea să își smulgă carnea pe ea, din cauza ciupiturilor pe care le avea pe trup.

“Mă așteptam să stau cel puțin 6-7 săptămâni. Eu eram pregătită să rezist, dar nu eram pregătită să stau până la final. Când am fost la negocieri, am spus că nu pot să stau până la final, dar nu mă așteptam să rămân două săptămâni. Noi am trecut prin foarte multe controale, am mers în multe cabinete, inclusiv cel psihologic, eram aptă 100%. Nu mi-am dat seama de gravitatea lucrurilor, pentru că nu aveam dureri. Am văzut că mi s-a umflat piciorul, am crezut că e de la o mușcătură.

Eram plină de ciupituri, îmi venea să îmi smulg carnea de pe mine de la mâncărimi. Lucrurile sunt mult mai grele acolo. Am văzut foarte multe imagini, am urmărit multe episoare, eram pregătită și mental, dar nu îmi imaginam că o să îmi fie atât de greu să îndur foamea. Să mănânci atâta nucă de cocos fresh, atâtea zile la rând, te termină la stomac.”, a declarat Roxana Ciuhulescu, în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Citeste si:
Oana Radu trece prin cea mai grea perioadă din viața sa....
Oana Radu trece prin cea mai...

A vorbit, de asemenea, despre Cătălin Zmărăndescu, Faimosul cu care nu s-a înțeles deloc bine și despre care crede că avea ceva cu ea încă dinainte de a intra în concurs. Vedeta crede că sportivul și-a făcut o impresie greșită despre ea din alte compeții, dar nu i-a spus niciodată acest lucru față în față.

Zmărăndescu îl vorbea de rău pe TJ Miles, pe Rengle, le aducea jigniri și asta nu se întâmpla cu ei de față. Cu Cătălin mă știu de la competiții, are el o supărare, nu știu care este, că nu mi-a spus verde în față, însă, probabil, că l-am incomodat în anumite circumstanțe. Aceste atacuri au fost și la adresa lui Emil, și la sexualitatea lui, apoi la adresa lui TJ și nimeni nu a vorbit despre ele. M-a deranjat că toată lumea se purta ca și cum nimic nu se întâmpla.

Citeste si:
Noul dispozitiv ce poate aduce plus valoare în stilul de viață
Noul dispozitiv ce poate...

CRBL a simțit nevoia să îi ia apărarea și a îndreptat armele către mine. A simțit să Zmărăndescu nu poate să iasă cu fruntea sus. Mi se pare că CRBL e cu totul alt om, față de cel pe care eu îl credeam. El o să fie avocat mai departe în emisiune, o să fie cel mai guraliv dintre toți, pentru că ăsta este stilul. Eu am răbufnit, pentru că nu suport bârfa, nu suport mizeria, nu suport nedreptățile. Dacă ai tărie de caracter îi spun în față omului. “, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2022 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.