Marisa Paloma și partenerul ei de viață sunt în culmea disperării, după ce fiica lor în vârstă de doar câteva luni a fost infectatată cu Omicron. 
 

Fiica Marisei, infectată cu Omicron

Având în vedere faptul că este o persoană activă pe rețelele sociale, vedeta le-a dat trista veste și celor care o urmăresc, momemt în care internauții au vrut să afle tot mai multe informații despre felul în care virusul se manifestă la cei mici, în cazul în care și copiii lor ar ajunge în această situație. Fosta concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil!” vorbește mereu cu fanele sale și vrea să le ajute ori de câte ori au câte o problemă cum știe ea mai bine, iar de data aceasta le-a vorbit și despre problema cu care micuța ei se confruntă.

Vedeta a enumerat toate simptomele pe care un copil de doar câteva luni le poate avea. Cel mai mult se pare că o deranjează faptul că micuța plânge mult, pentru că oricum se întâmpla acest lucru și din cauza colicilor. Cel mai importat este, însă, să nu îi crească temperatura, pentru că în acest caz chiar ar putea interveni niște probleme pe care nici ea, nici partenerul ei de viață nu și le doresc.

Sursa foto (c): Marisa Paloma/InstaStory

Momentan, lucrurile par a fi sub control, dar Marisa Paloma este la orice pas cu ochii pe fiica sa și speră că va fi totul bine.

”Este posibil. Se poate manifesta sub fel și fel de forme: scaun moale, se strica la stomac, nu doarme, plange mult (ca nu era suficient când plângea din cauza colicilor) și cea mai mare problema o reprezintă febra. Este important ca temperatura sa nu crească peste o anumită limita. Pot sa manance extrem de puţin spre deloc, depinde cât de gravă e situația, etc... Momentan, cea mica se prezintă ok... acum dorme, urmează sa se trezeasca cred... mănâncă moderat, e agitată, intr adevar... are și fătucă de bolnavioară, dar măcar i-a scăzut temperatura și nu mai are febră. Deci totul pare sub control in cazul nostru”, a povestit Marisa Paloma, pe Instagram.

Citeste si:
Dana Roba, întâlnire de coșmar cu Daniel Balaciu în instanță: „Îmi...
Dana Roba, întâlnire de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2022 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.