Delia și Răzvan Munteanu au acceptat invitația bunului lor prieten, Codin Maticiuc, de a lua parte la podcast-ul pe care acesta îl are pe YouTube și care are un real succes în ultimul timp. În cadrul filmării respective, cei doi au dat detalii despre relația lor, despre felul în care căsnicia lor funcționează și despre modul în care au reușit să aibă succes împreună.

Parteneri în viața reală și în afaceri

Delia a mărturisit despre ea și despre partenerul ei de viață că lucrează bine împreună și că, de asemenea, funcționează destul de bine împreună. Aceste lucruri au un rol extrem de important în ceea ce privește proiectele pe care le au, pe care le gândesc împreună. Mai mult de atât, cântăreața crede că ei se completează bine, deși de-a lungul timpului s-a scris că Răzvan Munteanu a avut un rol crucial în cariera sa.

"Normal că funcționăm foarte bine împreună și normal că lucrăm ca o echipă. Lucrurile astea influențează proiectele, le gândim împreună, facem lucruri împreună, dar mi se pare riscant să spui că cineva, doar o persoană poate să te aducă. În momentul ăla parcă ești neputincios, pare că tu pe picioarele tale nu poți. Ne completăm extrem de bine, dar mi se pare riscant să pui emblema asta cu a avut succes pentru că a ajutat-o X. Să nu se înțeleagă că noi nu avem merite, el are merite, eu am, dar lucrăm ca o echipă, suntem familie", a declarat Delia, în cadrul podcast-ului amintit.

Pe de altă parte, soțul artistei a mărturisit că fiind una dintre cele mai bune sau chiar cea mai bună cântăreață din țara noastră i-a fost extrem de ușor să lucreze cu ea și nu poate afirma că este doar meritul lui. În plus, Răzvan Munteanu a spus că nu ar fi putut face toate acestea fără ajutorul soției sale căreia îi este recunoscător și pe care o iubește nespus.

Delia și Răzvan Munteanu au una dintre cele mai lungi căsnicii din showbiz și se bucură de succes pe toate planurile. Cei doi au reușit să facă multe lucruri împreună și să călătorească în toate colțurile lumii, lucruri la care unele cupluri nici nu îndrăznesc să viseze.

"Eu sunt o fire mai pragmatică. Delia este una dintre cele mai bune, dacă nu cea mai bună cântăreață și atunci a fost foarte ușor. În imobiliare la fel, probabil unul dintre cele mai bune produse, iar atunci mi-a venit foarte ușor, nu știu cât e meritul meu, nu cred că aș fi putut să fac asta fără Delia", a spus Răzvan Munteanu.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.