Fosta solistă a celebrei trupe Class a fost bătută de soțul ei, pictorul Costin Craioveanu, și a cerut ordin de protecție. Bărbatul a fost găsit la câțiva metri distanță de casa artistei, după ce a urcat băut la volan și a distrus două mașini. 

Soțul Mihaelei Cernea s-a urcat beat la volan și a distrus două mașini. Bărbatul are un ordin de restricție pentru că-și bătea nevasta

Costin Craioveanu,„pictorul vedetelor”, s-a urcat beat la volanul bolidului și a lovit două mașini parcate pe o stradă din Cotroceni. Acesta nu era singur în mașină, ci cu iubita sa despre care a spus inițial că ar fi fost la volan. Bărbatul a mințit de teama unui dosar penal.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins incidentul. El a acroșat cele două autovehicule, apoi a coborât pentru a verifica daunele. Pictorul le-a explicat oamenilor legii că a distrus cele două mașini după ce a alunecat, având cauciucuri de vară.

Artistul a intrat în atenția poliției după ce soția Mihaela Cernea a cerut ordin de restricție împotriva lui pentru că o agresa fizic. Prin urmare, nu avea voie să staționeze pe strada accidentului. Ordinul de restricție emis în data de 20 ianuarie nu îi permite să se apropie la 200 de metri de reclamantă și timp de trei luni este obligat să facă psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5.

„Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind de 0.56 mg /l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal”, au declarat oficialii Brigăzii Rutiere a Capitalei pentru Gândul.

Costin Craioveanu și Mihaela Cernea au doi copii, un băiat și o fată, în vârstă de 17, respectiv 14 ani.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2022 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.