Speak și Ștefania au crezut că vor va avea parte de una dintre cele mai frumoase vacanțe din viața lor, dar planurile le-au fost date complet peste cap, după ce au fost testați pozitivi cu COVID-19. Deși nu s-au distrat așa cum și-ar fi dorit, un lucru este sigur și anume că nu vor uita niciodată această experiență.

Speak și Ștefania, vacanță în izolare

Ambii au rămas izolați în Jakarta, într-un hotel care pe lângă faptul că a costat o mulțime de bani, nu s-a ridicat deloc la nivelul așteptărilor lor. Nu au avut de ales, așa că vor fi nevoiți să stea în izolare în clădirea respectivă până pe data de 29 ianuarie, când se termină perioada de carantină, iar pe 30 vor putea să plece, doar că momentan nu au idee încotro se vor îndrepta.

Neavând prea multe lucruri de făcut, cântărețul a decis să intre live cu fanii lui de pe rețelele sociale cărora le ducea lipsa. Tot lor le-a vorbit și desre condițiile în care au fost izolați, dar și faptul că Ștefania a fost singura care a avut ușoare simptome de COVID-19, aceasta nefiind însă problema lor principală.

„Nervi, supărare, deprimare. Șoarecul a râs”, a zis Speak, pe Instagram.

Foștii concurenți de la Asia Express așteaptă cu nerăbdare ziua în care vor putea părăsi hotelul respectiv, unde au avut parte de condiții nu tocmai bune pentru țara în care se află. Văzând toate acele lucruri, Speak a ajuns la concluzia că în România este mult mai bine din acest punct de vedere.

„Avem asigurare Covid. Să plecăm de aici și sunăm în țară la asiguratorul nostru. Probabil o să recuperăm banii. În situații de genul ăsta, cum sunt mulți alți oameni, banii nici nu mai contează. În afară de treaba asta cu hotelul, e o țară tare. Dar în România e mai bine. Cea mai nasoală chestie… Condițiile astea de aici sunt nasoale. Nu ne pot lua la alt hotel, că sunt toate full. Trebuie să stăm în izolare pentru că suntem pozitivi, nici nu încape discuție. Asta se putea întâmpla oriunde. Ăsta a fost ghinionul nostru să fim aici”, a mai zis artistul.

Citeste si:
Creditul de tip amanet auto - definiție, condiții și avantaje
Creditul de tip amanet auto -...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.