Andreea Tonciu a fost cea nominalizată de către colegii ei să plece de la Survivor România, dar și cea care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, fiind astfel nevoită să spună adio acestei experiențe unice. Momentan, fosta Faimoasă nu a dat nicio declarație, dar a vorbit cu mama ei la telefon, care a oferit informații șocante despre felul în care se simte fiica ei în Republica Dominicană.

Andreea Tonciu a trăit o traumă

Deși părea pregătită pentru ceea ce avea să urmeze și să lupte pentru a aduce puncte echipei sale, Andreea Tonciu și-a dat seama că nu este atât de ușor, abia în momentul în care a ajuns în junglă. Vedeta nu a reușit nici măcar să se odihnească așa cum trebuie din cauza zgomotelor, fiind de pe o zi pe alta tot mai speriată.

Deși nu a vorbit despre cele petrecute acolo, a reușit să stea puțin de vorbă cu mama sa, Maria, care în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță le-a spus tuturor prin ce a fost nevoită să treacă Andreea Tonciu, dar și motivul pentru care nu a reușit să doarmă nici măcar în camera de hotel, imediat după de și-a auzit numele în consiliul de eliminare. Mama fostei Faimoase a spus că fiica sa este bine, este fericită și, de asemenea, nerăbdătoare să își vadă familia. Tonciu este, în primul rând, șocată de tot ceea ce a putut să trăiască, deși oamenii au văzut la TV un show foarte frumos.

„Da am vorbit cu Andreea, este ok, este fericită. De abia așteaptă să ne vadă, e șocată, oricum, de ceea ce a trăit acolo. Spre surprinderea noastră ea încă nu a dormit și a zis că nu poate să doarmă.

Pentru că și la hotel a văzut o șopârlă mică în cameră. Nu a dormit toată noaptea, a vorbit cu noi. Noi am văzut un show foarte frumos, dar dacă fizic ești acolo, este altceva. Eu o cunosc foarte bine pe Andreea și îmi dau seama că ea chiar a trăit o traumă, faptul că a stat acolo și tot timpul auzea numai zgomote.”, a povestit Maria Tonciu, la Pro TV.

Cei de acasă sunt de părere că plecarea sa din concurs este benefică pentrue echipa roșie, deoarece Andreea era una dintre verigile slabe ale echipei. Auzind acestea, mama fostei concurente a sărit imediat în apărarea ei.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

„Este foarte greu când ți-e rău fizic și să te gândești că vrei să participi, dar nu poți și-ți tragi echipa înapoi. E foarte greu. Mi-a zis că ce s-a întâmplat aseară a fost îngrozitor pentru colegii ei.”, a mai zis femeia.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.