Seara trecută a fost una tensionată pentru toți concurenții de la Survivor România. Aceștia au luptat din greu pentru a aduce imunitatea în echipa lor și au ajuns la ștafetă, care a fost câștigată de către cei din echipa Războinicilor. Aceștia s-au bucurat atât de provizii în cantitate completă, dar și de un consiliu liniștit.

Roxana Ciuhulescu, eliminată din cauza problemelor medicale

Înainte de începerea consiului de eliminare, Faimoșii au luptat pentru imunitatea personală, pe care au reușit să o câștige tocmai cei care au fost în pericol de eliminare și anume Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu. Ei bine, deși nu era în pericol de eliminare, blondina a fost nevoită să plece din concurs, din pricina problemelor medicale pe care le are.

Medicul a decis că ea nu mai poate face față jocurilor solicitante și că ar fi mult mai bine să meargă acasă. Daniel Pavel a făcut tristul anunț în fața tuturor, iar Roxana Ciuhulescu și-a luat la revedere de la colegii ei cu o vizibilă părere de rău. Moderatorul emisiunii a încercat să le explice celor prezenți, dar și oamenilor din fața micilor ecrane că Survivor înseamnă să faci față eforturilor colosale depuse de adversari, iar Faimoasa pur și simplu nu ar mai fi fost capabilă de acest lucru.

Retail jobs

„Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic, iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu din punct de vedere medical nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat. Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale”, a anunțat Daniel Pavel.

Înainte de a-și lua rămas bun, vedeta a povestit despre problemele de sănătate cu ca se confrunta încă din prima zi de Survivor România și din cauza cărora nu a putut fi atât de bună pe cât și-ar fi dorit.

Citeste si:
Când va avea loc marea finală Survivor România 2022! Ce schimbări...
Când va avea loc marea finală...

„Îmi pare rău că trebuie să plec. Am fost la spital, mi-a fost extras lichid din rotula stângă. Sunt mândră de ei, sper să devină o echipă, încă nu sunt. Sper că se vor uni și vor deveni un singur suflet și vor lupta pentru toate victoriile care au fost furate de Războinici. Vă mulțumesc pentru această experiență fabuloasă. Mă înclin tuturor!”, a spus Roxana Ciuhulescu, la rândul ei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.