Bella Santiago nu mai are deloc liniște, de când a intrat în cadrul competiției „Bravo, ai stil!”. Vedeta a făcut furori încă din prima zi și le-a câștigat simpatia juraților. Pe lângă faptul că vedeta are o prezență scenică deosebită a purtat și niște ținute destul de bune comparativ cu multe dintre colegele sale, după cum au recunoscut Tibi Clenci, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Bella Santiago, despre jignirile pe care le-a primit

Emisiunea de la Kanal D nu i-a adus doar mai multă apreciere și mai mulți urmăritori pe social media, ci și foarte mult hate din partea unora. Bella Santiago a avut parte de mult hate din partea fanilor Vivianei Sposub, după ce în cadrul unor ediții a făcut câteva glume pe seama ei. Partenera de viață a lui George Burcea are o comunitate puternică, iar filipineza nouă fiind în concurs a fost luată în vizor de către aceștia.

Admiratorii concurentei nu doar că și-au exprimat aprecierea față de ea, dar au ținut să o jignească serios pe Bella căreia i-au transmis că este urâtă, au numit-o broască și i-au urat să se întorcă în Filipine. Chiar dacă nu s-a simțit deloc bine în acele momente, artista are mereu zâmbetul pe buze și nimeni nu va reuși să i-l elimine de pe față, cu atât mai mult fanii altor cocnurente.

"Am avut mult hate, pentru că făceam glume despre Viviana. Ea are mulți fani, iar eu pentru că sunt nouă vorbeam despre ea și făceam tot felul de glume. Prin glumițe spun adevărul despre ținutele fetelor, ca să nu se supere, pentru că ăsta e felul meu. Nu vreau să comentez pe un ton serios, pentru că eu sunt un om care râde mereu, eu sunt pozitivă, fericită. Oamenii de acasă nu înțeleg asta și o iubesc foarte mult pe concurentă. Fanii ei n-au înțeles că e o glumă, au luat-o ca pe o răutate. Când m-am uitat la apariția mea la TV, am văzut că oamenii mă înjură, mă trimit în Filipine, îmi zic că sunt urâtă, proastă, pitică. Mi-am dat seama că am făcut cam multe glume pe seama ei și am zis că trebuie să mă opresc.", a declarat Bella Santiago, pentru WOWnews.

Citeste si:
Viviana Sposub și George Burcea, anunț important despre nuntă:...
Viviana Sposub și George...

Cântăreața și-a dat, de asemenea, cu părerea și despre alte concurente inclusiv despre Ruxi, care în mod clar este cea mai puternică dintre ele și are toate șansele de a fi marea câștigătoare a acestui sezon. Bella crede că fetelor nu are de ce să le fie teamă de ea din punct de vedere stilistic, pentru că Ruxi și Opulență, de exemplu, este mult mai bună decât ea, singura grijă a fetelor fiind legată de faptul că a mai câștigat anumite concursuri bazate pe votul publicului.

"Din punct de vedere stilistic, nu cred că le e teamă de mine, pentru că unele fete sunt bune. Poate le efrică că am câștigat concursul de muzică din România prin votul publicului.(...) Ruxi are un stil foarte smart, versatil. E o fată foarte deșteaptă. Ea își gândește singură stilul hainelor, coafura, machiajul. Orice ținută pe care o prezintă pe scena "Bravo, ai stil" are rezultate foarte bune. (...) Viviana vrea să fie pe prima poziție, ceva nu îi convine.(...) Mă văd în marea finală, alături de Ruxi.", a mai declarat Bella Santiago.

Citeste si:
Maria Lungu, făcută praf de colegii ei de la Survivor România....
Maria Lungu, făcută praf de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.