Sensy a dat un interviu în care a vorbit sincer despre participarea la emisiunea „Bravo, ai stil!” care a adus multe schimbări în viața sa și care a ajutat-o din multe puncte de vedere, mai ales că era pentru prima dată când apărea pe micile ecrane.

Sensy, 15 ani de carieră în online

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” are o carieră de 15 ani în mediu online, dar nu mai făcuse parte din niciun proiect de televiziune până la acesta. A avut emoții mari și credea că nu se va descurca deloc, având în vedere faptul că este o persoană sensibilă și anxioasă, chiar dacă aceste lucruri nu se văd pe rețelele sociale unde pare mai degrabă o femeie care are mare încredere în ea.

În ultima vreme, Sensy face furori și pe TikTok, unde pe lângă videoclipurile amuzante pe care le postează, blondina le oferă și sfaturi prețioase urmăritoarelor sale. Recent, ea a oferit un interviu în care a vorbit desprea multe lucruri, inclusiv despre problemele cu care s-a confruntat înainte de a acceptat să participe în cadrul emisiunii de la Kanal D.

De exemplu, Sensy a încercat să scape mereu de sensibilitate, deși unii oameni din jurul ei o vedeau ca pe o calitate, nu ca pe un defect. Din punctul ei de vedere, a fi sensibil în societatea în care trăim nu este deloc un lucru ușor, dar a învățat să devină mai puternică de la an la an, iar participarea la emisiun a ajutat-o enorm.

"Sensy vine de la sensibilitate. Cumva, toată viața am vrut să scap de ea, pentru că a fi sensibil e greu, într-o societate atât de puternică, dar m-am mai îmbărbătat. De la an la an devin mai puternică. Încerc să îmi ascund sensibilitatea, să o acaparez cumva. Eu o privesc ca pe un defect, deși unii o privesc ca o calitate. Eu sunt foarte emotivă, plâng din orice și sunt foarte implicată în discuțiile oamenilor. Mă afectează multe chestii și psihic și fizic.", a declarat Sensy, pentru wownews.

Citeste si:
Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”. Producătorii...
Ilinca Vandici, despre marea...

Sensy a avut mari emoții, mai ales că a fost primul show la care a participat, dar se bucură foarte tare că a reușit să își învingă temerile, iar acum poate sta în fața camerelor de filmat fără prea mari probleme.

"Plecarea de la Bravo, ai stil a fost o ușurare din toate punctele de vedere, atât pentru mine, cât și pentru familia mea, care și ei erau acolo implicați. A fost primul proiect de televizor și nu știam cu ce se mănâncă. Am fost virgină! Am pus tot la suflet și mă încărcam cu toate energiile. A fost greu pentru mine. (...) Fiind o tipă foarte timorată și anxioasă în fața camerelor, proiectul m-a ajutat să vorbesc în fața camerelor fără să îmi tremure mâna sau să iau calmante. Nu știu dacă sunt potrivită pentru televizor, nici nu pot să zic că mi-am dorit vreodată.", a mai povestit Sensy.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2022 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.