Marius Crăciun a fost invitat alături de Zanni și de Majda în platoul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță și a vorbit despre noul sezon al emisiunii Survivor România. Mai mult de atât, este deja și cel mai mare susținător al unuia dintre Faimoși.

Pe cine pariază fostul Războinic

Marisu Crăciun a fost unul dintre cei mai puternici și apreciați concurenți ai sezonului trecut de Survivor România. Acesta a făcut parte din echipa Războinicilor, unde a reușit să se împrietenească și cu Andrei Dascălu, care i-a devenit ca un frate și la care ține cu adevărat, ca și cum ar face parte din familia sa.

Multă lume paria că el va fi cel care va ajunge acasă cu marele premiu, dar nu a avut parte de suficientă susținere din partea celor de acasă, pentru a ajunge atât de sus. Deși nu a luat mult râvnitul trofeu, Marius Crăciun nu a regretat nimic, s-a bucurat de fiecare minut, fiind conștient că nu se va mai întâlni vreodată cu astfel de monente, Și pentru el ca și pentru alți foști concurenți a fost o experiență unică de care își vor aminti pentru totdeauna.

Fostul concurent urmărește și el acest sezon cu sufletul la gură și și-a ales deja preferații, fiind convins că Radu Itu va fi cel care va câștiga marele premiu de 100.000 de euro, asta pentru că îi este prieten, dar și-a făcut deja o părere și despre Războinici.

„Ce am observat la Războinici, este că…un tip, Ionuț, băiatul ăla tatuat, se descurcă bine pe traseu, trebuie să mai lucreze puțin la partea de final.

Știi ce am observat? Faimoșii, în primă fază, au condus, s-au descurcat mai bine. Și la partea de final, și la partea de traseu. Războinicii, în primă fază, s-au descurcat mai prost. Dar au revenit în forță, în a doua tură. Ceea ce înseamnă că Faimoșii se pierd repede, Războinicii recuperează pe traseu.”, a declarat Marius Crăciun, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.