Zannidache au fost colegi în cadrul sezonului trecut al emisiunii Survivor România, care la vremea aceea se difuza la Kanal D. Așa cum știu toți fanii concursului știu, cei doi artiști nu au avut o relație prea bună și s-au certat în repetate rânduri atât în fața camerelor de filmat, cât și în spatele acestora. 

Jador i-a dat replica rivalului său

Unii ar fi putut paria că odată cu revenirea lor în țară, cei doi vor uita de toate discuțiile pe care le-au purtat în Republica Dominicană și că se vor putea înțelege, dar nu a fost deloc așa. Recent, marele câștigător al celui de-al doilea sezon al emisiunii Survivor România, Zanni, a făcut câteva afirmații despre despre manelist la un post de televiziune.

Tânărul a ținut să precizeze că diplomele pe care le-a obținut Jador nu sunt deloc importante, din moment ce acesta nu a reușit să învețe nimic din școlile pe care le-a urmat, având în vedere că dă dovadă și de ignoranță și este limitat, diupă cum l-a descris chiar el.

„Ignoranță, limitat (neșcolit), gălăgios. E isteț, are ceva de spus… dar, în mare parte, tot ce zicea nu bătea nicăieri. Nu are prea multă școală. Poți să ai multe diplome, dacă nu le-ai și asimilat, degeaba. Când am intrat în competiție, m-a făcut să-i pun din prima o etichetă”, a spus Zanni despre Jador într-o emisiune televizată, potrivit celor de la wowbiz.ro.

Retail jobs

Jador i-a răspuns lui Zanni, dar nu în aceeași manieră. Artistul a preferat să fie diplomat și l-a lăudat pe tânăr pentru inteligența de care a dat dovadă, dar i-a făcut o recomandare și anume să învețe să accepte oamenii din jurul său așa cum sunt ei și să nu îi mai judece la orice pas. Artistul a mărturistit că nici el nu este de acord cu stilul lui de viață, dar asta nu înseamnă că îl va jigni, așa cum a făcut-o el.

„Zanni este un copil care trebuie să învețe să respecte oamenii din jur și să-i accepte așa cum sunt. Nici mie nu-mi place stilul lui de viață și când mă jignește. Eu îl accept așa cum este. Așa cum l-a lăsat Dumnezeu. Ba mai mult, îi admir inteligența. Nu îi văd defectele. Mai urât este că eu am vorbit cu el. Am vorbit cu el și părea că ne împrietenim. Nu știu… nu înțeleg!”, a declarat Jador, la rândul lui.

Citeste si:
Zanni s-a schimbat în totalitate, după ce a câștigat Survivor...
Zanni s-a schimbat în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.