Oana Roman și Marius Elisei sunt în culmea fericirii, iar ziua de astăzi este una extrem de importantă pentru cei doi îndrăgostiți, pe motiv că astăzi împlinesc 9 ani de relație. Vedeta a transmis un mesaj emoționant în mediul online, pe care atât partenerul ei de viață l-a apreciat. cât și toți cei care o urmăresc pe Instagram.

Oana Roman, mesaj emoționant pe Instagram

Ziua de 13 ianuarie este una cu o importanță majoră pentru Oana Roman și partenerul ei de viață. Este ziua în care și-au dat primul sărut și ziua în care au decis să dea o șansă relației lor. Au trecut deja nouă de atunci, iar în tot acest timp au trecut împreună atât prim momente frumoase de care își amintesc cu mare drag și pe care ar vrea să le retraiască, dar și de momente dificile care le-au pus serios la încercare relația.

Oana Roman și Marius Elisei au avut parte de o iubire cu năbădăi, iar anul trecut pe data de 15 februarie au și divorțat la notar, moment în care fiica lor a suferit enorm și a început să nu se mai comporte la fel cum o făcea în trecut. Nu i-a fost ușor să nu îi mai aibă pe cei doi alături de ea, fiind cel mai fericit copil din lume, când părinții ei și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și s-au împăcat.

Acum, cei doi au o relație bună și chiar dacă sunt și zile în care au impresia că nu se mai înțeleg, discută și ajung la o înțelegere. Cu ocazia împlinirii a cei nouă ani de relație, Oana Roman a vrut să îi demonstreze din nou lui Marius Elisei cât de mult înseamnă pentru ea și, de asemenea, a vrut să știe întreaga lume ce simte pentru el.

„Azi, 9 ani de la primul sărut, de la prima îmbrățișare, de la prima zi a relației noastre! 9 ani în care am primit o minune, o perfecțiune, dar și multe încercări tare grele!
Important e să mergem mai departe în lumina minunii noastre și să luptăm împreună, oricât de greu ar fi uneori! Sper să avem această înțelepciune! ❤🤗”,
a transmis Oana Roman, pe Instagram.

Citeste si:
Ultima dorință a Mioarei Roman a fost îndeplinită de Isabela. Oana...
Ultima dorință a Mioarei...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.