Theo Rose este o mare fană a emisiunii pe care o moderează Denise Rifai la Kanal D, dar există un lucru pe care vedeta nu îl poate înțelege și despre care le-a vorbit fanilor de pe rețelele sociale. Cântăreața crede că lucrurile ar trebui să se desfășoare într-un alt mod.

Theo Rose, despre emisiunea lui Denise Rifai

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” este una dintre cele mai apreciate și urmărite de la noi din țară. Una dintre cele mai mari fane ale acesteia este nimeni alta decât Theo Rose care și-a exprimat opinia despre felul în care aceasta desfășurare, fiind de părere că există un lucru pe care moderatoarea ar trebui să îl ia în calcul.

Artista a înțeles care sunt intențiile lui Denise Rifai, dar i s-ar părea corect ca întrebările pe care le adresează invitaților săi în fiecare săptămână să fie unele directe și să nu mai fie precedate de altele care să îi ducă pe cei prezenți în fața sa în direcția pe care ea o dorește.

În urma declarațiilor pe care Theo Rose le-a făcut pe rețelele sociale, internetul s-a împărțit în două tabere. Într-o tabără se află cei care au criticat-o pe tânără pentru faptul că nu a reușit să înțeleagă ideea emisiunii, iar în cealaltă se află cei care are aceeași problemă ca și ea și care și-au pus aceleași întrebări în timp ce o urmăreau.

“Eu nu pot cu Denise Rifai, frate! Tot timpul mă bântuie o chestie! De exemplu, are invitatul în față și îi spune așa: ‘aș vrea să știu dacă încă mai credeți că strategia dumneavoastră de campanie a fost una inspirată’. Și apoi zice: ‘Urmează întrebarea…’ Și în capul meu e: Încă mai credeți că strategia dumneavoastră de campanie a fost una inspirată? Semnul întrebării!

Dar nu, ea întreabă altceva! ‘Cine v-a convins să defilați cu tancul la alegerile din 2008?’ Ce?? Păi dacă aia voiai să știi, de ce nu l-ai întrebat aia? De ce n-ai zis aia cu semnul întrebării la final. Îmi place tare emisiunea și o urmăresc, și mă uit la ea de când a început, de la primul episod. Ea se numește ’40 de întrebări’, dar gândiți-vă că la fiecare întrebare din toate cele 40 ale fiecărui episod eu fac același lucru!

Citeste si:
Ada Galeș a trăit experiența vieții sale în America Express. Ce...
Ada Galeș a trăit experiența...

Ea zice: ‘Aș vrea să știu de ce mama dumneavoastră v-a părăsit. Urmează întrebarea…’ și apoi ea zice: ‘Credeți că ați fost un copil…’Nuu! Întreabă direct: ‘De ce te-a părăsit mă-ta?’ Nu e mai logic așa? Nu știu, nu pot să mă împac cu ideea asta! Are logică ce face femeia acolo, că ea pune o întrebare construită pe baza unui exemplu concret, adică ea arată exact de ce vrea să știe lucrul ăla, nu vrea să știe așa, pentru niciun motiv, dar cum fac eu să mă opresc după ce zice ea? Aș vrea să știu de ce v-a părăsit mama dumneavoastră. Urmează întrebarea…’ și în capul meu rulează, deși încerc de fiecare dată să nu se mai întâmple asta: ‘de ce v-a părăsit mama dumneavoastră?’ Deci, cum fac eu?!”, a spus Theo Rose, în mediul online.

Citeste si:
Ce părere are Ilinca Vandici despre Alex Abagiu. Declarații despre...
Ce părere are Ilinca Vandici...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.