Raluca Dumitru a fost acuzată că ar fi plătit bani grei, pentru a avea mai mulți urmăritori pe Instagram. În momentul în care a primit întrebări legate de acest subiect, concurenta de la „Bravo, ai stil!” a lămurit întreaga situație. 
 

Raluca Dumitru a spus întregul adevăr

Toate persoanele publice visează să aibă tot mai mulți urmăritori reali și reacții, dar nu foarte mulți reușesc să facă lucrul acesta organic. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că multe dintre vedetele din România și-au crescut conturile sociale cumpărând urmărtori. Raluca Dumitru a fost li ea acuzată că ar fi procedat în același fel, dar vedeta a negat lucrul acesta.

Ea a intrat în televiziune acum mai mulți ani și are o carieră de lungă durată în spate. Deși de la o vreme s-a retras, a continuat să mai apară în tot felul de emisiuni TV, astfel că oamenii nu au avut timp să o uite. După ce a participat, anul trecut, la Survivor România conturile ei sociale au crescut considerabil, iar unora acest lucru le-a dat de de gândit.

Chiar și colegele sale de la Bravo, ai stil au avut ceva de comentat pe marginea acestui subiect, chiar dacă Raluca a negat lucrul acesta. Și-a luat apărarea în stilul ei caracteristic spunănd că urmăritorii ei sunt pe cât se poate de reali.


”În primul rând vreau să cer scuze comunității mele, urmăritorilor mei activi care mă susțin și sunt alături de mine. Știu că pun suflet și trăiesc alături de mine tot ceea ce se întâmplă în “Bravo, ai stil! Celebrities”. Prin această informație eronată au fost descalificați, eforturile și susținerea lor nu au fost nici măcar luate în calcul, ceea ce nu este corect. Vreau să știe că îi remarc, apreciez, știu și le mulțumesc fiecăruia în parte! Sunt oameni extremi de importanți și un suport real pentru mine!

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

Urmăritorii mei sunt cât se poate de reali și aș vrea să nu se lase descurajați de astfel de zvonuri. Succesul meu li se datorează și lor și sprijinul pe care-l primesc de la comunitatea mea este esențial pentru mine. Pagina mea este reală, nu am cumpărat niciodată urmăritori și nici like-uri. Acest zvon a pornit de la niște comentarii pe pagina de Instagram “Bravo, ai stil!” la o poză cu mine la care susținătorii mei comentau frumos la adresa mea.

Susținătorii altei concurente au făcut aceste comentarii că am plătit să se vorbească frumos despre mine sau că am făcut eu conturi false. Eu mi-am îndemnat susținătorii să nu jignească alte concurente și dacă își doresc să mă susțină pe mine în această competiție o pot face prin vot, dar și prin comentarii decente.”, a declarat Raluca Dumitru pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”. Producătorii...
Ilinca Vandici, despre marea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.